Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
Aми, казах му, че искам да ми покаже някоя хватка или движение. Той ме пита ляв или десен искам да видя, или нещо подобно. И застана пред мен, и каза да му посегна. Тръгвам да го удрям по рамото - той се снавежда, тръгвам да го удрям в лицето - той се снавежда, тръгвам да го удрям в корема - той се снавежда. Накрая тръгвам да го ритам между краката и познай какво направи? Снаведе се и се дръпна. Беше много бавен (и букално даже) и смешен.

Мдааа, Хейли кърти, специално пък на тази рисунка..Ха-ха! Обаче от средата на шести сезон някъде са много зле епизодите.Седми пък е ептем разочароващ до тук.

Иначе...Как си ти?

///Днес просто съм потресена...Не, фрустрирана...От човешката простотия. И то от близък човек. Много ме сърбят пръстите да ви разкажа, но...Ще е някой друг път. Само ми развали денят...Както винаги.
Не че го защитавам, ама в бокса не се учи как се избягват ритници в топките, защото не са позволени. Аз обаче тренирах нещо друго, при което де факто всичко е позволено и съответно самата поза на тялото беше със събрани крака, за да се пазят топките.

Иначе ако се е опитвал да се изкара бияч и улична нинджа, да, смешен е, такива до вчера са яли бой.

Американ дад ми е малко спрял сериал като цяло, ама става за запълване на времето. Family Guy > American Dad. The Cleveland Show е най-зле обаче. :Д