Ох, сънувах НАЙ-ДРАЗНЕЩИЯТ възможен сън! Не си спомням началото, но бях в ботаническа градина, там имаше една голяма и висока дървена клетка за цветя (?) и реших да си отглеждам слънчогледи. И взимам цветята, отивам на едно поле (беше много красиво) и ги слагам в саксията, нареждам някаква техника около тях, имаше и някакви деца...После отидох в клетката и гледах видео урок за това как се ползва - оказа се, че то е като контролен център за техниката около цветята. Започнах да им нагласям лампи, вода и етц. глупости... И идва дразнещата част - при мен идва едно от децата на полето и кой с еоказва? Щрудел. Казва ми "Ох, колко са ти хубави слънчогледитееее!", аз щях да се пръсна от смях. Подава ми една камера и ме моли да я снимам, защото много иска да направи клип за ютюб. Хващам камерата и тя започва да пее някаква много дебилна песен и да сменя костюми, перуки и маски...Спуках се от смях.
После искаше да й го кача на компютъра, щото не знаела как... Е, отебах я. Много дразнещо дете.
После имах среща с някакви хора, не си спомням какво точно беше...Облякох си една къса червена рокля, която ми стоеше много добре, съдейки по това, че не спрях да се гледам в бедрата. Пък и в сънищата си винаги съм с дълга коса, което помага. Качих се в някаква кола с една жена, която беше с рокля, като моята, но черна (която действително имам),с дълга червена коса и беше малко по-висока от мен. Отидохме при някакъв мъж, тримата нещо пихме и се натискахме на място, което съм почти сигурна,че беше пред ЦУМ. После ни качи в колата и държеше да отидем у нас и да продължим (какъв добър човек!). Слизаме прд нас, хващам я за ръка и я водя. Тя се отдръпва, тръгва по улицата и ми казва чао. И аз, нали съм гениална, реших да не изглеждам нийди и викам "Кур за теб!" и си се прибирам. Тя почна да ми вика "Ама аз утре тря'а да ставам рано, защото имам еди-кво си..." и ми стана ясна работата.
Прибирам се и майка ми е на вратата, казва ми, че излиза за дълго. Питам я къде отива, тя казва "Заминвам си". Питам я защо, тя ми отговаря "Защото искам да се разкарам от тях..Тези комари ме подлудяват!"
Тук започва друг сън..Аз съм на някакъв спортен евент..Май беше волейболен мач. Аз бях мажоретка (ееее, хе-хе), но си седях в публиката с някаква бабка. Идва някакъв пич, почва да ръкомаха и недоволства нещо и вика, че ще изнасили бабката в тоалетната...Придружавам бабката в тоалетната, скриваме се в една кабинка и ни е много весело, смеем си се и пичът влиза.Искаше да ме изгони, но аз си викам, че с'я няма да му позволя да изнасили бабката и му предлагам да му направя свирка. Той ми вика "Ми, хубаво, ама след това ще я изнасиля', но аз имах усещане, че след това няма да може да го вдигне. Та, духах му няколко минути и ми свърши в устата. Съдудих се след това, но се надявам да не я е изнасилил.