.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Храчки

Повече от фен

Храчки

Здравейте от половин година някъде ми се появиха тези храчки, постоянни са..Нещо постоянно ми се стича към гърлото, а когато го изхрача понякога е чисто бяло лепкаво, а понякога с някакви тъмно зелено кафяви неща..
    Много съм притеснена, пуша по 7-8 цигари на ден, но пушачите се оплакват от храчки сутрин, а моите са през целия ден. Какво да направя, някакви билкови средства или да отида на лекар и да настоявам за микробиологично изследване или за друго?
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Голям фен
    Организмът ти просто се чисти от отровите, които вкарваш в него. Ако понамалиш пушенето заедно с млечните продукти и готвените храни и наблягаш повече на суровите плодове и зеленчуци, проблемите ти ще намалеят.
    Ако пък толкова си притеснена, иди на лекар.

Абсолютно същият проблем имам и аз от 1 година,1 година много яко ме мъчат..и не знам как да се справя..

пп- не съм пушач
    on-line футболен мениджър

http://www.shampioni.com/?pid=10750

Повече от фен
    Млечни продукти не ям, така че няма какво да ограничавам
    Никой ли не се е справял с този проблем
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си