От известно време обмислям цикъл с метан и сега мисля най- после да пристъпя към действие. За съжаление обаче, информацията за метана, като например - резултати след цикъл, колко качих, колко запазих и т.н. е доста оскъдна. Малко по надолу ще задам своите въпроси, на които ще помоля да отговарят само хора запознати с тренировките и "препаратите" или такива които са вземали. Мисля че е излишно да чета коментари от сорта на "един приятел взе" "ще увиснеш" и т.н.
Прекарах доста време обмисляйки, какви ще са ползите и вредите от подобен цикъл. След време си направих равносметка, че вредата която ще бъде нанесена на на черният ми дроб, няма да бъде нищо особено (с карсил естествено) в сравнение с един алкохолик, който спокойно доживява 80 години, без да сменя дроба(говоря сериозно, нагледал съм се).
Вече 3 години тренирам - лостове, фитнес - заедно и по отделно. Върховата ми форма е била 76 кг на 184см. Маса качвам ужасно бавно, а свалям ужасно бързо.
Храня се сравнително добре:
Сутрин като стана фъстъчено масло с хляб, или макарони, малко по късно протеинова вафла (вместо да ям нещо тестено от баничарницата пред училище, това върши добра работа) По обяд тренировка, след което ям пилешко с ориз/картофи или някаква салата, после лека следобедна закуска (бъркани яйца или някаква салата) за вечеря месо, без значение какво, стига да е по крехко и преди да легна 200гр извара.
В момента съм на 18г по- късно тази година правя 19, имам спад в теглото, като в момента съм 70кг. Урелефяването не ми е проблем, само масата.
Ето и въпросите:
Приблизителното покачване на мускулната маса ще е около? (в кг.)
Приемът на дианаболът е по добре да бъде разделен на дози, или на веднъж?
Дозировката на Карсил-а, как става?
Обикновено карсил, се използва след цикъла, ако го използвам повреме и след, дали ще има разлика и в каква насока ще бъде?
Ако е възможно някой да сподели личните си резултати от подобен цикъл?
Благодаря за отговорите предварително!
ПС: 8 седмичен цикъл 190 хапа.