.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Fuck that shit.

Първо е DIanabol, второ се взима на няколко пъти през деня, разпределяш си дозите през няколко часа.
    Моето мнение е, че все още не ти трябва стероид, може би след 2-3години ще е по-добре. За максимално маса Дека се комбинира с Дианабола - резултатите са..... неземни. На този метаболизъм ще качиш изцяло мускули без грам мазно, дори ще се орелефиш.
    Чел съм много дневници с цикли и ако искаш мога да ти пратя сайтове на лично да проследиш какво са правили хората. Имаше един тип дето качи 20кг за месец и половина и свали съвсем малко мазно. Беше качил от 72-73 на 98 мисля за 1 месец и от 6% мазнини беше стигнал до 5.8%. През времето, в което ще си на химия ще ти трябват изключително много пари за храна. Този тип беше описал в дневника си, че е достигал до 750г протеин на ден.
    Тааа сега за твоя случай мога да ти кажа как да качиш кг сравнително лесно без химия.
    Първо: Наблягаш само на основните базисни упражнения, пример:
    Крака:Клек + римска тяга, сумо тяга, напади
    Гръб:Тяга + гребане, набирания
    Предна част: Лежанка, пуш или стрикт преса (гърди и рамо)
    Ръце: сгъване с щанга, тесен хват лежанка
    Храната ти трябва да съдържа изключително много въглехидрати и мазнини. Тоест при тебе на тегло 70кг яж колкото можеш повече мазно и калории - бисквити, шоколад, макарони, ориз, картофи, хляб(лично аз ям много хляб и шоколад, защото са много лесни източници)
    Никога не оставай гладен, ако имаш достатъчно финанси си взимай задължително много прясно мляко - тонове, месо - колкото повече толкова повече(гледай да е свиско или конско или телешко). Яйца много (ЦЕЛИ) , сирене кашкавал и тн.
    Ако можеш си купи и няколко литра зехтин и си пийвай по 100мл дневно
    Гаранция ти дават, че ако спазваш тези неща, които съм ти написал, ще качиш до 80кг до нова година(2012-2013).
    Наблягай на многото калории - 5000, 6000 колкото повече, толкова по-добре. Спи по 10 часа на ден и си пищов

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    Zle zleeeeeee...

Кви шоколади и макарони бе готин? На тия години грам мазно нямало да качи.. ЛЕлеее ше се гръмна.. И спрете за 1-ви цикъл да препоръчвате тая дека !!!!!! Малоумно е ..... И тва щи дам 1 сайт да видиш кво pr аят хората.. Тоя колко качи оня колко качи.. Егати простотията.. всеки 1 цикъл е супер индивидуален спрямо човека които ще ползва медикаментите.. Като се почне от самите медикаменти.. И се стигне до диети, тренировки, почивки, добавки, излизане от цикъла и какво ли още не..

Мега фен
    Хахаха 750 гр протеин ...Да върви да се застреля 25 кг за месец качил и свалил мазнини едновременно..Хахаха : БОЖЕ МОЙ! ...

5-6% подкожни мазнини?Той Христомир Христов стига 12-13% в основен период,а съм сигурен,че е по-сух от твоя приятел...бисквити,сладки?!.. .Терикатче макароните/пастите като цяло се водят със среден ГИ,докато белия ориз например е с висок.Познавам културисти,които наблягат на паста през основния период.До автора на темата отиди при инструктор да ти обясни как се правят нещата...Ако слушаш някакви тинейджъри,който нямат и година стаж в залата и които не се употребявали такива препарати,няма да стигнеш далеч.

Ясно ми е тва за макароните и т.н обаче имах предвид други неща които изброй обаче нямах време да пиша и сложих и макароните в тва число.. И все пак тряа и с тях да се внимава.. Не висички са стока както и да е..

Междо другото от 10 фитнес центъра в 1 може и да има някои които наистина разбира и може да ти каже как да си направиш цикъла.. Можеш да си сигурен, че на 100% тва не е вариант

Аз лично съм се консултирал с не 1 фитнес инструктор и такива простотии ми е приказвал, че няма на къде ..

Цикъл за груба маса ще ми прави и ми казва следното..

10 седмици по 60мг метан на ден.. Ако искаш може и да не полазваш карзил.. А за излизането некви добавки за възстановяване..... Доста добър съвет как мислиш?

Ахаха като цяло инструкторите не са много наясно със забранените медикаменти..В самият курс само се споменават,не се обръща внимание на тях.Друг е въпроса,че голяма част от инструкторите не са лицензирани,т.е нямат завършен курс.За мене ако си решил с това да си вадиш хляба трябва да си наясно с тези неща.Има си и хора,които си разбират от работата,но за съжаление не са много.

П.п Самото излизане от цикъла е по-важно от цикъла...като се започне от тестостероно стимулатори,добавки и тн. та до начин на трениране.
    Последно редактирано от Todor_Markov : 03-15-2012 на 09:42

................

На ден получавам около 100-150 гр. протеин, всичко у нас което се яде бива опустошено. Имам стаж в зала и извън нея, като постоянно правя основните упражнения. Започнах от 55кг, бях жив скелет стигнах до 76 и толкова. 750грама протеин на ден не мога да си го обясня, дори да мога, толкова много мисля че е излишно. Доколкото знам на кг тегло са необходими 2,5- 3 гр протеин. Та съветите, яж тренирай и ще качиш не ми ги давайте. За да качваш добре от храна, не трябва никак да си ограничен откъм финанси. Относно това, че някой качил 20кг - Пред очите имам 2 човека:
    1-я чист метан, без протектор, никакъв режим, слаби тренировки - 25кг горница (ако щеш, истина е..) 2-я метан+добавки+режим+тренир вки - задържа вода и накрая излиза на 2-3 кг чисти, та всичко си е до човека..
    Последно редактирано от misho1993 : 03-15-2012 на 13:10
    whatever..

100% съм сигурен,че правиш погрешно нещата,както 90% от трениращите,които си мислят,че всичко им е ясно...Понятия като основен,състезателен и междинен период,кардио и различни методи/подходи са пренебрегвани неща.За това и ви е трудно да преотдолеете вредната адаптация.Даже съм сигурен и че тренировъчния ти сплит не струва...

То и аз съм сигурен до някъде в тия неща.. Ама тва е друга тема..

Ако по време на цикъла мислиш да приемаш по 100-150 гр протеин избщо ама ИЗОБЩО не се захващай !!

Мега фен
    Един от нашият клас взема стромба..Тренира си нормално,яде по 2 пъти на ден bake rolls сладоледи солети и ръката му порасна с 1,5 см мерена ненапомпана за малко над месец..Направо се чудя.........

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    Horrificus голям тъпак си точно за данабол пита шефчето
    _√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™

кво съм голям тъпак, искам да ми линкнеш "Данабол" ако има такова нещо да та видим

Exclamation

Цитирай Първоначално написано от Horrificus Виж мнението
    кво съм голям тъпак, искам да ми линкнеш "Данабол" ако има такова нещо да та видим
    направих си регистрацията само,за да ти покажа колко си тъп!

http://steroidsell.com/BalkanPharmac...in%20tabl..jpg

и защ пък деката да е толко вредна?

в момента правя цикъл с метан и тестостерон пропионат 6 седмици
    40 mg на ден метан и една ампула си бия тестостерон през ден
    протектори тамоксифен и карсил -до момента за 10 дена +2 кг
    карсила се взима по 1 хапче 90 mg на ден
    иначе по-време на цикъла нагъваш яко протеини ,аминокиселини
    яж здраво ориз ,овес ,пълнозърнест хляб,извара ,месо и яйца
    прави кардио преди тренировки
    Последно редактирано от wakethedead : 06-11-2012 на 19:06

Мега фен
    За карзила уш го дават 1:3 метан:карзил .. Демек на 40 мг трябват 120 мг карзил
    А след тамоксифена някви други.Провирон , прегнил ? След цикъла?

след цикъла си продължавам тамоксифена ,трибулус , прегнил и клостилбегит

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си