- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам едновременно 4 момчета
Ето ти най-точното обяснение:
![]()
спрете бе, хора.. на 15 е. сега й е времето за лапешки изпълнения. ако мислите че и момчетата на нейните години са много по-добре и при тях не са актуални интригите: "май харесвам еди-коя-си, ама искам да спя с някоя друга, а еди-коя-си май ми е навита, пък е грозна" .. много нападате. мацката е малка. нормално е поведението й![]()
Последно редактирано от jghgh : 03-13-2012 на 19:14
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Тогава защо при свестните тийнейджъри такива работи като харесвам майче тоя или ооо тая ми допада и такива? Това са си някакви внушения, за които и те не знаят.
Първо: нямаше нужда да ме наричате "к***ва".
Второ: Аз сам на 15. НА 15 ГОДИНИ. Не искам да спя с нито едно от момчетата.
Трето: Не ме обсъждайте мен, а ми дайте съвети!!!![]()
Ако тропнеш с крак, ще имаме още повече респект! Честно!![]()
![]()
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Според мен добре си е харесала 4 момчета, по-добре е от това да няма кандидати. Нека ги опознае и да си избере, така ако я отрежат на едно място, ще може да отиде на друго.
Щом още не можеш да решиш, остави нещата да се доразвият. Флиртувай там и това е.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Историята си я бях написала 2 месеца преди да я публикувам. Вече съм на 95% сигурна, че първият отпада. С четвъртото момче мисля, че няма да се получи, защото вече не се виждаме толкова често. С трето момче сме само на "здрасти" и "чао", въпреки че той живее до нас и се виждаме всеки ден. А колкото до второто момче, вече мисля, че не сме чак толкова различни... И все пак не знам какво да правя!!! ПОМОЩ!!!![]()
Ако съм ти баща - ще те ошамаря. Не щото го играеш вървежна (затова отделно ще има шамари) а щото не можеш да решиш елементарна житейска ситуация при все че не си на 5.
По дяволите седни си на задника, и си учи уроците. Гаджета - като знаеш какво представляват и как се използват.
Dr. Gregory House
Аз си уча уроците, даже съм пълна отличничка!И ситуацията съвсем не е елементарна, поне за мен не е!
Значи имаш още да учиш.
Dr. Gregory House
Избора се стеснява между тези трима левенти,така ли?
Даже двама-гледам,намерила си повод да изриташ номер 4 от списъка.
Номер 3-той живее до вас,ти го харесваш,но пък сте само на "здравей"-"здрасти"...въпреки,че се виждате всеки ден.Разчупи някой ден обстановката и пробвай нещо с него извън обичайния репертоар.
С номер 2 се оказа,че не сте от различни планети-ами,радвай се.Макар че това,доколкото виждам само обърква нещата.
Поприказвай си с тях,излизайте и вече си преценяй към кого ще натежи везната.После идва лесната част(или не чак толкова-мога да се обзаложа,че ще пльокнеш тема,озаглавена "Как да стана гадже с него..?" ...както и да е xDD )
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
valdes, да говориш така на 15 годишно момиче е просто смешно;
точно в пубертета хората се омазват най-много в подобните "елементарни житейски ситуации" - тръгват с гаджета на приятелки, заформят петоъгълници и всякакви други геометрични фигури, объркани са и действат глупаво. От тая гледна точка е нормално да не се справи с тази "най-елементарна житейска ситуация". Ти от позицията на 20+ годишен човек явно не можеш да разбереш (или да си спомниш) какво е да си още дете, дето го тресат яко хормоните и съвсем не е в час, и е объркано...
Мен темата искрено ме забавлява и ме радва, напомня ми на безгрижните години, когато проблемите ни бяха от такова естество...Но не знам какво да посъветвам авторката. Да общува с момчетата и да си преценява.. Може да си пише в колонки + и - на всеки един кандидат и да си избере тоя, който има най-много +ове. Звучи тъпо, но понякога този начин ти помага схематично да видиш и сам да прогледнеш кое е най-доброто за теб.
Не съм съгласна. Никога не съм се забърквала в такива житейски ситуации. Първото ми вземане-даване с момче беше в края на 5 - началото на 6 клас. Както разсъждавам сега, така съм разсъждавала и тогава. И тогава обичах ясни, уточнени взаимоотношения и тогава знаех кога и какво да направя, знам и сега. Единствената разлика е, че в момента нещата са на неплатонично ниво, което ми помогна да си обясня дълбоко заложените принципи в отношенията мъж-жена. Та, далеч не е вярно, че всички 15-годишни са объркани пикли.
Но съм съгласна, смешно е да й се говори така.
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-14-2012 на 08:08
Мила, моите отношения когато бях на 15 бяха съвсем ясни и точни с другия пол. Каквито са и сега. За мен винаги е важало правилото че можеш да си харесваш един човек във всеки момент. А не 10.
Знам че много хора не харесват подхода ми. В случая не смятам че авторката заслужава каквото и да е внимание от нас. Тук квото и да изпишам тя ще си следва вече създадената схема в главата и, и ще се учи по трудния начин.
Dr. Gregory House
пантера, валди, на вас ви личи че не сте попадали в такива ситуации, нито пък аз на 15 . но масовката израстват по тоя начин. шарен свят, различни хора. трябва ли да налагаме нашата сериозност, нашия подход, нашия начин на мислене като най-правилни и един вид, "ти трябва да се държиш така и така, щото е по-правилно, по-сериозно, така тряба"?
масовката тийнове си изживяват такива проблеми. в известен смисъл си е дори забавно. не трябва да осъждаме толкова.
казах го в тази връзка. иначе е ясно, че някои хора са по-зрели още от деца и са чужди на детинските глупости. това не означава, че другите няма да пораснат.. може да им се случи по-бавно да съзреят и да станат сериозни, логични и праволинейни хора. тва ми беше мисълта.
Авторката е в най-хубавата ситуация има повече от една възможност.Съветвам те без да се впрягаш,да флиртуваш и с четиримата и да видиш,да ги провокираш да видиш какво мислят за теб как те приемат дали само като приятел или като нещо повече.Така няма да се терзаеш,а и ще разберлеш каква си в техните очи.Ако това не стане и четиримата не прояват интерес,ще трябна да се ориентираш към нови обекти на харесване.
Ако все пак и четирима те харесват и изпаднеш в ситуацията на труден избор ги събличаш чистак голи и ги биеш с дрянова пръчка за да видиш кой е най-издържлив,който не заплаче и покаже издържливост и упорство го дърпаш за ушите и сА взимате.
Мила, никой не оспорва факта че тия детски глупости каляват характера. Но те не са единствения начин да се научиш.
В случая авторката пита - ние отговаряме. Всеки си дава неговия подход за оцеляване. Моя е свързан със сериозност и избягване на глупости. Налагането не знам къде го видя. Отдавна съм си казал че няма да променям никого. Само ще коментирам. Който желае да се промени - мога да дам насоки.
Сарказмът и иронията са неотменна част от изказванията ми. Свиквайте, ако това ви бърка в здравето.
И тъй![]()
Dr. Gregory House
Подкрепям и дано ти прочетат повече хора коментара. Има разлика между това да се аргументираш и това да налагаш. Влади си предлага гледната точка, не задължава никого да я приема. Но не задава той въпросите, явно при него работят нещата и предлага обяснение защо. Ако го имаше проблема на главата си, нямаше да предлага собствения си подход като решение. Нищо, че форума предлага анонимност, хората подскачат и се палят, като им успорят дълго градения светоглед. А тук е идеална възможност да се възползваш от критиката, щото си взимаш поуката и чао, никой не ти държи сметка после, дали си се изложил.
И още нещо. Няма лошо всеки да си има гледна точка, но тва не значи, че всичко е еднакво правилно. Има житейски проблеми, в които някои постъпки са просто неразумни. Затова спорим и си защитаваме мнението, да ги отхвърляме тези грешни схващания, подходи или квото и да е.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Моето момиченце време е да се осъзнаеш, да паднеш на земята и да избереш момчето което най си заслужава...![]()
Това ми напомня на култовия пример с въпроса "Какво обичаш да ядеш?" Разбира се че няма само един правилен отговор. Може да е торта, курабийки, пържени картофи, мусака, гювеч, суши, боб чорба и т.н. Но отговор телевизор примерно.. би бил неправилен. И когато някой иска ние да го подкрепим в идеята че телевизорите са хубаво нещо за ядене... Е няма как да го подкрепя.
Dr. Gregory House
Благодаря за съветите.Ще се пробвам с всеки от четиримата... , но искам да знам, ако бяхте на мое място, кого щяхте да изберете?
Избирам Номер 3 !
Бобът тъй показа...а всеки знае,че бобът никога не лъже.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Други предложения? Съпоставям мнения...?![]()