.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    абе ние си изкарахме добре...отидохме на диско ама до 8(все пак на 13 бяхме лол) ама не бяхме кой знае кви наконтени имаше си такива наконтени отидоха (аз си бех по блузка и дънчици ) и както се бяха наконтили и отидоха в тоалетните (аз се чудех що мъкнат тез големи чанти) и излязоха по възможно най-изрязаните потничета и най-късите панталонки/пола
    после обаче решиха че са интересни и взеха да се преобличат пред всички на излизане ...абе кифлички си беха

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Оф, смешна работа. :Д
    13-14 годишн ще ми ходят на дискотека след 12. Хаха.
    ТО и не знам в коя дискотека ще пуснат такива дечица, сигурно в тия най-гадните чалготеки.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Има детски дискотеки. Всички сме съгласни, че 14 годишни лапета нямат място сред 16-30 възрастни момчета/момичета след 12 в дискотека. В 12 трябва да сте по леглата и да заспиват. То и аз без това след 22.00 никъде не могат да ходят без придружител, камо ли да се шляат по токчета и полички.

Нищо лично към теб, барби. Това ми е мнението за всички 14 годишни.

^ не има си хубави ама не са до 12......

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Оф, смешна работа. :Д
    13-14 годишн ще ми ходят на дискотека след 12. Хаха.
    ТО и не знам в коя дискотека ще пуснат такива дечица, сигурно в тия най-гадните чалготеки.
    Мне, зависи дали имаш познати в дискотеката навсякъде могат да те пуснат.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    бе аз да ти кажа по дискотеките, които ходя ако нямаш 18 забрави да те пуснат ако ще да си със сестри, братовчедки и кой ле още не (хора, които уж минават за придружители) . Лапета не съм видяла никога, а ако има ще е яко смях.
    Знам, че по дискотеките в Горно нанадолно не е така, ма те и се женят на по 16..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    Мне, зависи дали имаш познати в дискотеката навсякъде могат да те пуснат.
    Не ми ги разправяй тия. Ще те пуснат, ама друг път. Само в най-долнопробните дискотеки ще стане работата. Вече е друг въпрос на вас какво ви харесва.
    Не знам, аз не си представям 13-14 годишна в 1-2 посреднощ на такова място. Мое мнение,де,то си е твоя(или ваша по-скоро) работа. Само се чудя как родителите ти те пускат. :Д

Дриймър, тук мисля, че не се говори за детска дискотека, детските дискотеки за до 22:00 часа, че и по-рано :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Момичето е от Свети Влас - там нещата са различни ;д .В този район имаш ли някакви познати веднага можеш да се уредиш,пък ако ще и без тях също.

Голям фен Аватара на slimbo
    О я стига сте спорили само питах как ще е добре да бъда , защото аз и рокли, прически, аксесоари, мода и темп подобни сме врагове от....... преди да се родя.........!!! И за това пишех просто исках да ми пратите идеи, които като ги използвам няма да приличам на кифла /така де ку*ва /, а просто нещо по раздвижено тъй като съм рапър и тва определено не е моя стил. За това беше темата не за дискотеките и за тва кой можел и кой не можел да ходи там и от колко до колко часа .

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Дриймър, тук мисля, че не се говори за детска дискотека, детските дискотеки за до 22:00 часа, че и по-рано :Д
    Знам, ама аз предлагам може да танцуват на песента на телетъбис

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Цитирай Първоначално написано от sun251 Виж мнението
    Момичето е от Свети Влас - там нещата са различни ;д .В този район имаш ли някакви познати веднага можеш да се уредиш,пък ако ще и без тях също.
    Профила е на двама човека.. ;dd Аз-от Свети Влас пиша мнения в повечето случаи, а темите са на друг човек /да доуточня/.
    Последно редактирано от broken-barbiee : 03-16-2012 на 17:18

Мега фен Аватара на babity
    Сега ще ти разкрия една уникална тайна! Почти всички момичета са с рокли и с токчета на прощалната и в 99,9% от случаите класа задружно ходи на дискотека след 12. Не знам на колко си години ама явно си живяла в различни времена от сега, така че не се заяждай.
    И к'во, ако е модерно да се скача без бънджи от Аспаруховия, естествено, всички ще го направим в името на комформизма и световния мир? Bitch, please! Не съм толкова дърта, колкото ме изкара, но на твоите години видимо съм разсъждавала доста по - различно. Не ме разбирай погрешно, не че не съм се сърдела когато не ми даваха вечер да ходя по барове и кръчми, но веднага след като пообиколих баровете в нашия град, започнах мислено много силно да благодаря на родителите си, че не са ме пускали. А освен това дори и сега, когато мога да съм навън всяка вечер, баровете в частност чалготеките не са ми приоритет. Не се насилвайте толкова да пораснете!

Профила е на двама човека.. ;dd Аз-от Свети Влас пиша мнения в повечето случаи, а темите са на друг човек /да доуточня/.
    добрем ти - от Свети Влас .. не те познавам,но съм те виждала!

по темата: можеш да си избереш рокля от тук www.asos.com ,за обувки можеш да обуеш токчета ако толкова много искаш,но лично за мен по-добре ще бъде ако си с нещо семпло ..за прическа не мисля,че трябва чак толкова да задълбочаваш.

Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    О я стига сте спорили само питах как ще е добре да бъда , защото аз и рокли, прически, аксесоари, мода и темп подобни сме врагове от....... преди да се родя.........!!! И за това пишех просто исках да ми пратите идеи, които като ги използвам няма да приличам на кифла /така де ку*ва /, а просто нещо по раздвижено тъй като съм рапър и тва определено не е моя стил. За това беше темата не за дискотеките и за тва кой можел и кой не можел да ходи там и от колко до колко часа .
    ами отиди както поискаш! попитай хората около теб с какво ще са също .... попитай приятелки дали имат някаква идея относно какво може да сложиш....абе едни тесни дънчици кецки и готина по-така блузка(не к**венска а закачлива елегантна хубава и да ти стои добре) за грима може малко да сложиш(ако ти е зор ако не недей но все пак ако не си опитна в гримирането да не се изложиш да се направиш на клоун) прическата си направи - виж експериментирай вкъщи и изпробвай какво ти стои добре и кое не и така ще знаеш за деня как ще си

Голям фен Аватара на slimbo
    Сигурно е че няма да съм на ток , а относно грима смятах да сложа малко спирала и малко и семпло подходящ към роклята цвят и искам да е рокля, за да подчертая разлика и да се види каква мога да бъда, защото нали се сещате ефекта както си раздърпан и ръкавите ти стигат земята да сложих рокля и прическа няква като тва няма да е много натруфено. Просто подчертавам разликата!!!

Супер фен
    Бъди така както ти се чувстваш комфортно.
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

merinceto
    Guest
    да това е ии вижте и аз ще имам другарска скоро и няма да се наконтя много но сас сигурност ще бада облечена ohh и аз не знам какво да кажа ноне мисля че са нужни прекалено много подготовка ехх това си е мое мнение и като гледам как се накарахте на онова момияенце не е много хубаво защото от нашия клас сащо има такива които ше се контят нооо аз не сам една от тях

merinceto
    Guest
    да не си ли чувала??
    наистина си много злееееее!!!!

merinceto
    Guest

Thumbs up другарска история

оффф бе от коя даржава сте всиякииии??? да не знаете кога е другарската и какво значи другарска

Ох, много ми е сдухано сега. ;w;
    Пък аз не съм имала такова. Колко тъжно. Аз 7-ми клас дори не можех да ходя на токчета, представям си само каква гледка е подобна среща.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Абе, то няма лошо да се съберат децата, ама то става един цирк. Всички момичета като клоуни начервени и нагримирани с токчета по-високи от на майка им.. А broken-barbiee, чесно, много си ограничена. Да кажеш ,,да го д**аш милаа'' на момиче по-голямо от теб (и на акъл и на години) е много тъпо. Не се мисли за много голяма, щото тати е чичко паричко, или може би си си хванала някой такъв. Прави се на маймуна и се застарявай преждевременно, ама по едно време ще усетиш какъв боклук си станала. Най-много ги обичам тези малките пикли с големите претенции и с мръсните уста, дето псуват наляво и надясно за чудо и приказ. Да, колкото и да псувате и да си слагате камуфлаш и колкото и ц*ци да имате, ако нямате акъл, по-големи няма да станете.

Т'ва с дискотеката нещо не ме накефи...14-годишни в дискотека? Няма ли да е по-добре да отидете на лагер?

Голям фен Аватара на black pearl
    Апф ; дд и аз се позамислям с кво да отида и сигурно ще е някоя рокличка и сандали на платформи ... ама има време.. по важното ми е 1во да изкарам хубава оценка на изпитите

Леле няма думи на къде върви света ? От 14 годишни стават лелки и се дръжат като к.....и .
    Дрийм много правилно го е казала самостоятелен не ставаш когато ходиш по дискотеки и пиеш и пушиш , самостоятелен си когато си отговорен , когато имаш цели и можеш да се оправяш сам . Аз до 17 години дори на детска не са ме пускали и аз съм мрънкала , даже един път исках да излизам от прозореца но сега просто осъзнавам ,че е било за мое добро сега дори на дискотека не ми е интересно . Предпочитам домашният купон много по уютен е . Сега съм на 18 никой не ме спира да ходи на дискотека но просто аз нямам това желание . Иначе за облеклото смятам,че и без токчета и рокли едно момиче може да събере погледи и да се чувства красиво . Важни са нагласата и подготовката смешно е да видиш момиче на 14 на 10 см токче и къса рокличка а косата и да е мазна .

Аз лично бих заложила на дънки,обувки на равна , и някоя по ефектна блузка . Гримът и Косата нещо небрежно и леко . Например пяна или някое закачливо кокче и само гланц и малко спирала с гаранция ще събереш повече плюсове отколкото ако се появиш облечане като Кварталната к.....а

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си