брат нормално ли е при зареждане на акумулатора вътре да се чува все едно врене ? електролита плацика вътре, а на пипане е студен. А да и нашия уникален монбат зарежда само до 50%... зарядното ни показва колко е зареден и колко остава. Стига 50 и ако ще да се зарежда 1 месец повече от 50 не става. А е на 2 години :X един път дъних яко музика без да припаля и на другия ден дори 1 оборот не стартера не можа... баща ми мери волтажа - 6 волта на акумулатора :X
то е ново и е електронно, също показва колко процента са заредени. Мисля един поне 70 амперчаса да взема, щото тоя първо че е стар, второ не зарежда. Може да се допълва с електролит - не е капсолован но като не знам в коя клетка да сипя... ;d брат колата е изгасена с пусната музика и с пуснати фарове - при баса фара мига като цветомузика...
като го взехме пак правеше мизерии с акумулатора и го закарахме на един маняк който пусна един кабел от динамото към акумулатора. Сега по-малко мизерии но... а тва че мига ми се струва слаб волтаж.
макар че съм в еладжийска паралелка не разбирам от тея работи... само по двигателя знам... както и да е ще се взима нов акумулатор... тоя е стар и само 64 амперчаса.