- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за коли !!!
аз от карбуратори не разбирам... наща няма ;d
аре аз отивам да спа... поздрави на трабито !
![]()
що бе... Civic-а е машинаV-TEC-a за 4 цилиндров двигател държи тунинг с няколкостотин коня. Но все пак къде е ходна къде е БМВ.
Сега искам нещо да напиша по въпроса за старите коли и тунинга. Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му. Защо трябва да се задоволяваме с отпадъците на Европа, а после да харчим луди пари за да ги подобрим? Каквото и да направим това са коли на които отдавна е измъкната душицата.
През 2005-а когато се качих да тествам Grande Punto и аз карах едно разбито Tipo 1989-а и си казах "кога ли ще подкарам нова кола". През 2008-а се с сдобих с точно такова Grande Punto.
Е след 4 години каране се оказа, че колата си е типично италианска, но това е друга тема. Сега мечтая за тази, а когато човек мечтае той си гони мечтите.
![]()
Комбито не е ли функционално, пък и на ауди не му ходи да е комби
Последно редактирано от trabi_bs : 03-15-2012 на 06:39
Не че имам нещо против комбитата, имали сме и знам как тракат пластмасите в багажника.
е ако говорим за нови коли аз искам това
ама там е проблема... откъде да измъкна 200 000 евро за кола, на която смяната на маслото ще струва колкото E34 525i ;d
тва с малко фантазия и пари, може да се направи. гледал ли си бангладешеца от депо за разфасоване какви коли прави
да... chop shopфакт е, че тия новите БМВ-та са по-чупливи от старите, и не държат на почти нинакъв силов тунинг. Не е ли Е30-ка да и сложиш някой V12 от 750, да го турбинираш да стане 900 коня... новите ги правят само за пари. Както има една приказка на беемвемистите "Истинския фен на БМВ рано или късно си купува Е30."
![]()
откакто измислиха шибания SMG от M3 E46 насам, проблем след проблем. Да превключва за милисекунди, ама е толкова дефектна че направо... ;x
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 03-15-2012 на 06:50
взимай шлекса и да го почваме , брони ,хрила, вертикално излитане, пернишки номер.![]()
![]()
![]()
искаш ли по-нататък да вземем едно Е30 и да го правим звяр ;d ще си го сменяме![]()
http://fakti.bg/avto/33908-lada-s-32...odava-za-45000 , може с двг на мазерати
само 320 коня... по-добре от на M5 E60 - 507 ;d
такива хромирани джанти много много не ме кефят ;d
борбета му е майката или тия BBS-ки
![]()
http://vbox7.com/play:f8dd12ff , тва зеленото му идва в повече
колонките пръскат![]()