- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Откачамм .. ;х
Днес в даскало нещо се ебавам с едно момиче и тя като ми вика виж са какъв си дребен ,имаш малки крака някакви филми и ми е супер тъпо , защото си набивам филма че момичетата не харесват ниски момчета аз съм на 15 години и съм 1.60 доста е малко е разбира се има и по зле от мен не съм единствен но тъпото е че даже не съм и поне малко нацепен. Наскоро почнах да ям малко повече качих някои кг. и мисля да се мятам да ходя на фитнес това ми е единствения проблем не се имам за грозен и не съм с ниско самочувствие. Средна работаНо това ме мъчи от както се помня всеки ми вика дребен и ме подценяват постоянно. Радвам се че не съм някои глиган 100кг. на 15 г. но и това моето не е работа .. Просто исках да си кажа всичко някъде е все пак благодаря на прочелите темата.
ПП: Знам че няма какво да направя по въпроса и по добре да не си правя ташак с природата все пак това си е до ген. Баща ми е нисък майка също. Много хора са ми казвали че ще стана по висок от баща ми. Дано да е така искам поне докато стана на 16 да се издигна малко много се надявам това да стане даже мисля да започна баскетбол и фитнес едновременно просто ми е много гадно така. Но сега ще дам всичко от себе си ще тренирам ако трябва 2-3 години няма да се спра и поне да компенсирам тази височина с нещо (мускули и яко тяло) че като стана на 17-18 да ме заглеждат повече (blush)Без излишни коментари ! Просто си излях мъката анонимно че ако не споделя с някои ще експлодирам ако може дайте някое съвет едвали ще помогне но все пак
Хайде Мерси на тези които си направиха труда да прочетат
![]()
Не е нужно да се подценяваш само заради височината си. Човек не се определя само по това.
Важно е как ти се възприемаш.
Да- мнението на околните е важно, но все пак никой не е съвършен.![]()
аз не си падам по високи
момиче
Само да ти кажа. Не е много хубаво да смесваш фитнес с баскетбол, волейбол или плуване(който и да е спорт който би ти помогнал във растежа).Понеже в фитнес изпълняваш доста силови тренировки и това не само че забавя ами и дори спира растежа на тялото.Но може да правиш леки тренировки примерно -Бягане,лицевиопори (правилни), коремни преси и лостове(набирания,кофички и др...).
Надявам се да ми е бил полезен съветът ми (не се притеснявай за това че ти викат че си дребен или нещо от сорта показваш им _*_ и да не ти пука)
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Радвай се, че те подценяват. Така си в по-изгодно положение.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Като за начало, недей да качваш '' някои килограми '' , кой те знае с к'ви
боклуци се блъскаш, 'почвай да ядеш здравословно и задължително се запиши на някакъв
спорт, обаче НЕ само фитнес. Баскетболът + фитнес звучи добре, въпреки че за мен
волейбол винаги е бил по - напред в класацията от баскетбол, ама твое си решение.
А ония, 'дето ти се подиграват, защо изобщо им обръщаш внимание.
Нормално е, щом казваш, че и вашите са така...
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Не се тъпчи с добавки, най-много да си спреш растежа.
Познавам едно такова момче, до преди една година (някъде до 17-годишен тоест) беше колкото теб на височина, не го бях виждала цяло лято и като го видях в даскало - 1.75 поне е станал.
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-13-2012 на 07:31
Хубавото е ,че си мотивиран! Като имаш воля всичко може да станеПробвай с баскетбол,едно момче от класа тренираше лятото и после като го видях за едно лято се беше издължил с 6-7 см! Наистина.Може и да не е от това,но все някак помага.Даже и любителски с приятели да е,само трябва да е редовно
![]()
Като ти не се харесваш и другите няма да те харесват. Аз на твое място щях да й кажа на онази "Дреме ми на кура колко съм висок. Аз може да порастна, но ти няма да поумнееш."
Мерси на всички за съветитее като се замисля няма кфо да ме "ебе" ххохохоАйде със здравее :P
Идеята ти за баскет е много добре, така хората растат на височина. И ако не искаш да те бъзикат за ниския ръст и ти също не се ебавай с хората. но ако продължават може да им измисляш яки прякори и лафове за тях, поне аз успявам и рядко някой ми казва нещо, въпреки, че определено има за какво да ме ебават.
Наистина е добре да започнеш да тренираш някакъв спорт, но какво общо има темата ти в подраздел "Любов"?
Занимавай се със спорт, например баскетбол. И въобще не се засягай, не всеки е перфектен. На 15 си има време докато пораснеш още.
te amo, mi amor !![]()
Доколкото разбрах проблема ти е до височината.. аз в 5и клас бях 152 и незнайно как почнах да тренирам на лостове и благодарение на тях сега в 6и клас съм 163. Волейбола и баскетбола са други варианти. Доколкото фитнеса-няма смисъл, дори само ще останеш набит. Първо "порасни"и тогава фитнеса. (не се сдържах
)