- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Откачамм .. ;х
Днес в даскало нещо се ебавам с едно момиче и тя като ми вика виж са какъв си дребен ,имаш малки крака някакви филми и ми е супер тъпо , защото си набивам филма че момичетата не харесват ниски момчета аз съм на 15 години и съм 1.60 доста е малко е разбира се има и по зле от мен не съм единствен но тъпото е че даже не съм и поне малко нацепен. Наскоро почнах да ям малко повече качих някои кг. и мисля да се мятам да ходя на фитнес това ми е единствения проблем не се имам за грозен и не съм с ниско самочувствие. Средна работаНо това ме мъчи от както се помня всеки ми вика дребен и ме подценяват постоянно. Радвам се че не съм някои глиган 100кг. на 15 г. но и това моето не е работа .. Просто исках да си кажа всичко някъде е все пак благодаря на прочелите темата.
ПП: Знам че няма какво да направя по въпроса и по добре да не си правя ташак с природата все пак това си е до ген. Баща ми е нисък майка също. Много хора са ми казвали че ще стана по висок от баща ми. Дано да е така искам поне докато стана на 16 да се издигна малко много се надявам това да стане даже мисля да започна баскетбол и фитнес едновременно просто ми е много гадно така. Но сега ще дам всичко от себе си ще тренирам ако трябва 2-3 години няма да се спра и поне да компенсирам тази височина с нещо (мускули и яко тяло) че като стана на 17-18 да ме заглеждат повече (blush)Без излишни коментари ! Просто си излях мъката анонимно че ако не споделя с някои ще експлодирам ако може дайте някое съвет едвали ще помогне но все пак
Хайде Мерси на тези които си направиха труда да прочетат
![]()