.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Фен
    Град
    near the water

Интернет доставчик

Здравейте! Предстои ми да сменя нет доставчика и съм в дилема към кой да премина... От кой сте най-доволни? Аз досега бях към Софиянет, нема такива търтеи. Толкова ги мързи, че едвам гледат. Ако имаш проблем, изобщо не си прават труда да ти вдигнат па камо ли да додат. Недай си боже бури да се появят нета просто изчезва, абе супер зле са... Искам да намеря коректна фирма с добро обслужване, кат им звъннеш за проблем, да идват, и не на последно място за добра пара... Те Виваком са на ниски тарифи, ама чух, че и те са зле в обслужването.. Чудя се между Нет 1 и Мегалан. Мега предлагат в момента комбиниран пакет - интернет, цифрова тв и мобилна телефония за 12 кинта на месец, което си е оферта... Некой да има отзиви за тех?

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    твърдо съм за мегалан ..
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен Аватара на badsector

Re: Интернет доставчик

Цитирай Първоначално написано от Vodnokonche
    ...интернет, цифрова тв и мобилна телефония за 12 кинта на месец...
    Я дай линк да видим. Принципно и двете фирми са добри, но откакто М-тел купи Мегалан, не очаквам нищо добро от тях.

Фен Аватара на luda4et0o
    Град
    Асеновград
    и булсатком са добри предлагат добра оферата и оправят проблемите ако възникне

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Спектрумнет. Жалко че нямат покритие в моя квартал
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    Предлагам ти бергон ама те са в добрич супер нет имат за 20 лв скоростта ми дига 10 мб и да има бури вечер сутрив нета си върви за нови абонати има и рутер също така има и кабелна телевизия

Мегалан, БГ мрежа
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Голям фен
    Кажи в кой квартал живееш и в кой град,и ще ти кажем кой интернет доставчик е най-изгоден-цифрова телезия и интернет
    skype dubi95

Фен
    Град
    near the water
    От София съм, в момента живея в Люлин 8.

Супер фен
    Link.bg Не ти ги пожелавам.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Лично аз съм с powerNET вече ... 10 години и съм доволен.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    София
    Не бях видяла че си пуснала темичка и бях пуснала подобна. Както и да е, в същата дилема съм. Проучих повечето доставчици или поне това което имаше в сайтовете им. Поразпитах и приятели и колеги. Мисля, че Мегалан, Нет1 и Булсатком са едни от най-добрите играчи в момента и като обслужване и качество. На Булсатком нета е малко бавничък и ТВ-то прекъсва при гръмотевици и светкавици. Мега и Нет1 имат доста добри промо оферти в момента за по 20 кинта на комби пакет ТВ и Нет. Въпросът е какво покритие имат. Щом живееш в Люлин от сега ти казвам, че Нет1 нямат покритие там. Те са от по-новите фирми и все още си развиват трасето така да се каже. Мегалан определено имат по-голямо покритие. Те имат 2 яки оферти в момента: едната е за 6 месеца гратис, останалите 6 м. за 25 кинта, а другата е 12,45 първите 3 месеца и после 20 кинта за нет, тв и мобилен план. Аз мисля да ги пробвам за 1 г. пък ако не ме кефят ще ги сменя

Фен
    Град
    near the water
    Мерси хора за съветите Лиа, права си. Проверих, Нет1 нямат добър обхват все още у Люлин сити Май везната се наклонява към Мегалан, поне като цена и покритие са ок. Ще видим обслужването какво е след време. Ще докладвам по случая. Пауърнет нещо не ми вдъхват доверие. Тия са някви малки, световнонеизвестни...

Фен
    Град
    near the water
    Хора, да се пофалим вече близо месец сме към Мегалан и нямаме оплакване, нета е бърз, не е прекъсвал досега, ТВ-то също е ок, имаме си канали доволно. Засега са ток и жица, дано не си развалят качеството на услугите, както повечето фирми в БГ. Сега са пуснали мноо яка оферта - Домашна видеотека и всеки който е към тяхната кабелна може да си поръчва най-новите филми през ТВ-то и дистанционното. Ние вече гледахме 1 филм, супер бързо и яко, гледа се на HD. Вместо да се мъчим и да търсим кат грешен дявол по торентите има ли го нема ли го филма, па има ли субтитри, нема ли, или да давам грепни 15 кинта за кино, те тва е приказва

Град
    София
    Хаха, пазарът се раздвижва все по-динамично... @-доставчиците се изхитриха и се надцакват с тънки, по по най тънки оферти Нет1 офертират нов промо пакет ТВ+@+застраховка за дома за 25 сребърника Кой знае утре щто шъ измъдрят? Безплатен парцел на Луната? Якото за нас, е че конкуренцията ги прави гъвкави и се надпреварват за клиенти, това ги принуждава да свалят цените и да предлагат все повече екстри и гъдели )

Фен
    Град
    near the water
    Цитирай Първоначално написано от Lia
    Хаха, пазарът се раздвижва все по-динамично... @-доставчиците се изхитриха и се надцакват с тънки, по по най тънки оферти Нет1 офертират нов промо пакет ТВ+@+застраховка за дома за 25 сребърника Кой знае утре щто шъ измъдрят? Безплатен парцел на Луната? Якото за нас, е че конкуренцията ги прави гъвкави и се надпреварват за клиенти, това ги принуждава да свалят цените и да предлагат все повече екстри и гъдели )

ашколсун ... Те така требва да се действа в силна конкуренция ) ако може и един готин мускулест батко да бъде включен в промо пакета ) да дойде да ми презентира наживо предложението

Незнам кой кого надцаква, но аз отскоро съм към НЕТ1 с оферта за 17,50лв.
    Оптичен интернет - 45 Mbps/ 45 Mbps и
    Телевизия - 67 Аналогова + 91 Цифрова + 7 HDTV
    и ми се струва адски НиСкА цената, направо нереално ))
    Nothing Last Forever

NET1 смазват всичко Ако ги има при вас, направо на тях

Аз съм на БургасНет и съм много доволна :P иначе и Unacs не били лоши.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си