- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета заглеждате ли се както ние момчетата по вас?
И аз заглеждам дамите, но критериите ми са прекалено високи. Почти никога не съм напълно удовлетворена. Веднъж си седях в едно кафе, бръмча си с приятелката ми и гледам едно хубаво момиченце се задава с едно момченце и си викам "яяяя, к'во хубаво девойче, познато ми е от някъде". И изведнъж ме удря факса, че т'ва е Пантерката. И имах само една забележка по външния вид! Така че... адмирации, колежке!
А по въпроса с мъжете. Днес попаднах в обща компания с едно момченце... майкоооо... Не можех да преценя дали да го зяпам в ръцете, в гърба или задника... направо започнах да слюноотделям обилно като го видях! И вътрешният ми глас крещеше, че е неприлично да зяпам така, но просто нямаше как да откъсна поглед.
Хах, няма 'лабаво, а?
Ебава те :д
Не, сериозно. И на мeн ми е интересно. Пиши на лично, ако искаш.
абе floOpY аз нямам нищо против да стана модератор,но надали ще стане скоро.![]()
Заглеждам се само ако по принцип го харесвам като човек, иначе рядко обръщам внимание аз съм най-разсеяният индивид на тоя свят![]()
И аз се заглеждам, даже ако е по-хубав си се обръщам и зяпам най-безскрупулно :Д
И аз оглеждам и мадами, ако ми направи впечатление някоя.
Заглеждам ги, но много рядко някой може да ме накара да се обърна.
Трябва да е нещо много специално.![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами заглеждам, ама сравнително рядко и то само като съм с очила иначе не мога да фокусирам като хората.![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
и даже питаш ;дд ако някой ми хване окото веднага го оглеждам ;дд
Разбира се.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Защо си мислиш,че ние падаме от няква друга планета :д заглеждаме се много ясно,то хубаво се набива на очи..
Гледам деликатно и тактично да го правя,ако ще го правя..Ама..човещинка си е..ако не от сексуална гледна точка,поне от естетическа.
Believe in yourself.
Момичета заглеждате ли се в противоположния пол ,както ние момчетата заглеждаме вас ?
Разбира се, че ДА![]()
3MSC
Мда, определено си се заглеждам и в двата пола..като ми е хванало окото![]()
Come on skinny love just last the year...