- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-доброто решение ?
Здравейте пускал съм и друга тема освен тази по този въпрос.
Както и да е тогава се оправих сега ситуацията е следната:
Заедно сме от 1 год. и 5 месеца скоро връзката ни е минала през много трудности, но оцеляхме заедно във всичко.
Разделяли сме се събирали сме се, но от няколко месеца това зачестя няколко пъти ме остави защото се ядосва или заради минали грешки за, който съжалявам.
Бяхме скарани 1-2 дена преди 8-ми март аз реших да я изненадам и да се сдобрим.Тя изобщо не очакваше изненадах я в училище с една красива роза и й казах,че я обичам.Лицето и блесна тя се изчерви беше най-щастливото момиче на света в този момент.Следващите дни бяха страхотни бяхме щастливи и 2-мата и нищо друго нямаше значение.
До днес докато не се ядоса за нещо опитвам се да разбера за какво, но мисля,че беше заради едно момиче,което ме попита кога идва автобуса (Това момиче беше една от грешките тя много ревнува от нея.Аз не съм правил нищо с нея нито съм я целувал прегръщал даже нямам никакъв контакт с нея заради моето момиче.Както и да е после може да ме питате.) Аз не и отговорих момичето до нея ме пита и на нея й казах,че не знам.После се закачахме и на един път ми се разсърди и ядоса.
Сега не ми отговаря на skype само ми написа,че не иска да ми вижда не ми каза причина дори не ми обръща внимание.На skype си е написала ''Само ако знаеше,че ти изневерих'' (music)(може да си е просто песен или да ме дразни) . Чудя се какво повече може да иска една жена освен мъжа до нея да я прави щастлива и да се чувства уникално.
Дали трябва да се опитам да си я върна да направя нещо или просто всичко да остане така и да се надявам тя да се върне ? Макар,че без нея не мога и ще ми е трудно. Тя е уникално момиче и съм сигурен,че ме обича истински точно за това се боря за нея(както тя преди за мен),но вече не знам какво да правя...
Последно редактирано от Teenhelp1 : 03-13-2012 на 15:16
Каква е тази сърденица сега ? Вместо да ти се дърпа,е хубаво да ти обясни защо прави така.. по скайп няма да стане. Обади и се и се разберете да се видите или направо отиди до тях, там няма как да те избегне и се разберете като хората.Спокойно ние момичетата понякога се ядосваме и за много малки неща, ще и мине скоро предполагам освен ако не си направил нещо по-сериозно, за което не си споменал.Успех![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Мхм.Освен това си помисли да не би да си направил и нещо друго, защото малко ме съмнява само за това,което обясни да ти каже " не искам да те виждам.."
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Като ти се сърди, редно е да ти обясни защо. Ако ти се цупи, строй я малко да козирува, тва са детски истории и само ще си тровиш нервите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Че някой от двамата или и двамата нямате желание.
Може да скъса с теб и пак е редно да ти даде обяснение. Ако ще се прави на ощипана госпожица, прати я да върви на майната си, от къв зор ще се държи така с теб? Сбъркал си някъде и имаш желание да се поправиш. Ма нея не й е до поправянето, а просто й е кеф да се цупи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да искаш и да се стараеш да я правиш щастлива е много хубаво. Само че има една граница на капризност, която не бива да й даваш да прекрачва. Имай си принципи и се придържай към тях.
Година и половина това е ужасно много време. Ако бях на твое място бих я оставил и ще си намеря друга. Тя първо вече те има за даденост и я няма тази тръпка, която търси, затова сега нарочно ги разиграва тези игри, че ти е изневерила, тоест с името на песента. Ти като продължаваш да и ходиш по газа само още повече ще се излагаш и накрая ще си останеш пак сам.
Това е моето мнение, за мен е правилно предполагам и Чачо ще се съгласи.... Ти си решаваш.
BTW Очаквам да те пита онзи хубавия въпрос: "Ще си останем приятели?"
Съгласявам се. Макар че като се разделите, сигурно ще ревне за теб.
Запомни следното: Ако искаш пълноценна връзка, не се извинявай на момичето с подаръци. Сядате, говорите, решавате проблема. Подаръците са отделно.
Това момиче... само гледа за какво да ти се разсърди. Не ти трябва такава май. Или сядай и й казвай, че така няма да стане, или я режи.
Той е изпуснал този период. Тя се е научила да му се качва на главата....
Всъщност съм почти съгласен, но явно нямам друг избор, ако спра да я търся и ако се върне значи държи на мен и все още има чувства.Ако не се върне значи просто трябва да продължа напред, но няма да е лесно в началото все пак се виждаме се всеки ден в училище.Пък и мога да се депресирам макар,че се опитвам да не се получава така,но по някой път се замислям,за хубавите моменти заедно и че ми е било прекрасно с нея.
Последно редактирано от Teenhelp1 : 03-13-2012 на 17:15
Тя и в момента държи на теб, но просто е изгубила тръпката, която всички търсят. Що се отнася до депресията - е ще по тъжиш малко, пък ще ти мине.