- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-доброто решение ?
И като се върна при теб, какво? След време пак ще почне със същите номера.... няма смисъл...
Има два варианта според мен...
1. Пълен игнор.
2. Намери си друга, пък с нея си останете приятели. - това е пълен абсурд, ама все пак е нещо....
Така или иначе всичко се преживява и живота продължава.
Последно редактирано от Cold_Tearsss : 03-13-2012 на 18:20
То преди тя беше така с мен и аз се държах г/д по същия начин не я оцених навреме само за това съжалявам тогава тя ми даваше всичко аз я нараних. Оправихме всичко продължихме напред тя видя,че вече я ценя и обичам.Искам да върна времето назад искам да върна момичето от преди,но не мога просто се опитвам да поправя това и сега стана всичко е наред,но тя явно не е на същото мнение.Само за това ме е яд.
Иначе си прав...![]()
Последно редактирано от Teenhelp1 : 03-13-2012 на 17:50
Ах, не знам. Толкова продължителна връзка не съм имал. На теория давам съвети.![]()
Не знае какво иска..
![]()
Моя съвет: Хващаш и се опитваш да говориш с нея. Ако се дърпа и пищи и каже "не искам да те виждам повече" ставаш и си заминаваш и и казваш, че това и ще стане. Повярвай ми, ако наистина те обича ще види, че си сериозен и най-вероятно ще се уплаши да не те загуби и ще почне да тича след теб. А ако не го направи, значи не си е струвало да ходиш след нея на първо място. Успех и не се филмирай, явно не е Единствената![]()
По начина по който пишеш и самата ситуация.. имам чувството,че сте по на 14-15 максимум 16 ? Бяха те попитали "От кога не сте спали заедно",а вие въобще спали ли сте заедно? Малко твърдо се изразявам,не се опитвам да критикувам.Просто искам да ти кажа,че ако наистина не сте "големи" и не правите секс,това може да е само минус във връзката ви.Ако е така както смятам - пробвайте,нещата ще се подобрят.Ако не.. просто правете по-честоШегувам се,но все пак помага
![]()
Хмм според мен би трябвало да и се извиниш и да и кажеш, че трябва да ти има малко повечко доверие...![]()
сигурно е на 15, ти си на 17+ и й вървиш по гъза
рози, простотии
очевадно е че момичето е лигла, незнаеща какво иска
спри да я търсиш и си намери друга
в крайна сметка тва е супер инфантилното поведение-няма да ти говоря, ще си изтрия снимките с теб, ще си напиша тъп текст от тъпа чалга песен нарочно да се чудиш дали не е така и с мен, за да ми ходиш по гъза, да ми купуваш подаръци и да си с мен (покрай мен) докрая на дните ми..
Добре те е дресирала. Ако са ти останали ташаци ще се вземеш в ръце и ще и покажеш кой дирижира парада. Ама така като гледам.. май и спомен за тях няма.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Че ти никога не си я печелил че да я губиш. Това че и ходиш по задника не те прави значим за нея.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House