- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мис Форум 2012
Alexandra93
Пантерата
Dream1707
ии Сиско))
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Добавят се в класацията,тези с 2 и над 2 гласа иначе много хора стават,та затова не съм я добавил,но ако и друг гласува за нея я слагаме,а и ако кандидатките с 2 гласа станат много почваме да вдигаме летвата
Относно правилата,аз ти казах,че ме кефят твоите идеи и нямам нищо против да правиш предложения
не съм мъдър премъдър все пак
Класацията на бъдещите майки продължава:
1.dream 1707 (15)
2.goddess (10 )
3.dirtyyy (7)
4.baffaLsc , PinkPan7her (5)
5.granger,alexandra 93(4)
6.kornyy,bloody f,shtrudeL, Cucko0, (3)
7.baby_ivi,baby07,needaboss,balu4ka (2)
Последно редактирано от Merkantilniq : 03-15-2012 на 13:34
Оправете я тая фейлната тема. Жени нямат право да гласуват. Малоумно е. Ред трябва + снимки + анкета.. Меркантилния, ребрата са ти повече от гънките на мозъка, кат гледам.. аз няма да си праа труда да гласувам.
Temet Nosce
벨야카
ExtremeScream не фигурира в тая "класация", което си е чисто светотатство.
От сега действащите се открояват Симона и ДреамЦифри
Respect my authoritah
Dream1707 и Goddess
а и бтв. каква е тая дискриминация ние да не може да гласуваме ?! ;д
Направи темата като анкета...така всеки ще може да гласува по веднъж ,а новите попълнения ще ги добавяш постепенно
Hostis Honori Invidia
Да така,ще е по-добре,това е нещо,като ориентиране кои да са номиниранитеи се извинявам,ако не съм сложил в списъка,някое момиче,но това е масовия избор засега,то и моя вкус е доста различен попринцип за всичко,но трябва да се съобразяваме с мнозинството
,само тук
До събота да гласуваме така и после анкета със снимки.Трябва да има равен старт не да добавяме после хора в анкетата.Сега номинациите после анкетата.Но идеята беше така да се проведе класацията,защото ако е анкета,може да се направят профили и да се гласува с тях,а сега зад всеки глас стои реален потребител.Дайте мнения
1.dream 1707 (18 )
2.goddess (11)
3.dirtyyy(8 )
4.alexandra 93(7)
5.baffaLsc , PinkPan7her,granger (5)
6.,Cucko0(4)
7.kornyy,bloody f,shtrudeL, (3)
8.baby_ivi,baby07,needaboss,balu4ka,djipsito (2)
Последно редактирано от Merkantilniq : 03-15-2012 на 18:58
Да се направят профили и да се гласува с тях ?Кой ще е толкова отчаян и вманиачен хахаха
Ще се изненадаш на какво са способни някои момичета,само за да се знае,че са най-красивите,било то и в някакъв форум,а и може да са приятели на момичето или hater-и ,само и само да не стане тяАма няма какво да говоря,то си личи в коментарите,засиленото качване на снимки в темата снимки от раздели секс
,а и си е естествено всяко момиче да иска да е най-красивото,няма нищо нередно в това
![]()
Последно редактирано от Merkantilniq : 03-15-2012 на 19:08
Хахахаха, е нееее, дано тук няма такива, че става лошо
иначе, аз гласувах, успех с темата и по-малко фейкове![]()
чак сега видях,че си модератор,ще се радвам на твоето мнение,а и другите да си кажат какво искат,но това с ботовете което може да стане си е доста реално
,а така казваш допада ми тази и тази и това е,демократично и прозрачно
(на някой може да му допадат няколко момичета и да не ограничаваме хората).
Впрочем, наистина е добра идея момичетата да нямаме право да гласуваме тук.