- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Постоянна нужда за уриниране....
Искам да споделя и ако има някой като мен да ме насочи и да ми каже какво може да е това.На 20 години съм и преди година и половина имах цистит в доста тежка форма,който си мислех че ще мине от самосебе си и единственото което направих е да не ходя на лекар,а да пия един чай..уж за цистит...уж се оправих,но може би от там ми идва грешката.Сега да мина към проблема ми от последните 7-8 месеца,може и да са повече..постоянно ходя до тоалетна да пишкам,нищо не ми пари,нито ме ме и боли ..сега ще кажа пример 1ин ден ги броях стигнах до 9 пъти ходене до wc.Друг пример от снощи,в рамките на 1 час ходих 3 пъти,1вия път нормално,а 2 и 3тия на малки порцийки,с това искам да кажа че все едно не мога да задържам урината,и щом се събере малко и почвам да чувствам че трябва да ида..Нощем също поне 2пъти ставам,пак казвам нямам болки нямам парене нищо.Кажете ми на някой от вас случвало му се е такова нещо и ако може да сподели..
ПС:Момиче съм
Да не би да пиеш много вода и течности, защото на мен също ми се е случвало да ходя много пъти до тоалетната, когато съм пил много вода?
Честото пишкане може да е симптом на бременност, но ти си така вече месеци наред. Защо не си пуснеш едни изследвания на урината? Може да има проблем с бъбреците ти.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Прекомерна употреба на кафе, кола, бира и други диуретици?
само при малка..ох скоро ще ида на иследване да видят дали има нещо за притеснение или не..;(