.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Първо гадже

Първото гадже- отдавате ли значимост на първата си връзка с някой от срещуположния пол? Колко време ходихте? Разкажете нещо повече и дайте съвети какво трябва и какво не трябва да правим.
    Темата ме вълнува. На 14тия ми рожден ден казах "да" на първото ми гадже.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Re: Първо гадже

Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Млада булка е имал
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    1-во второ 3-то ква е разликата?

Честно казано изобщо не ми пука за първото ми гадже. От години не съм говорила с него, така че...
    Съвети няма да ти давам, сама трябва да се учиш от грешките си. Но гледай да не му държиш постоянно сметка 'С кой си, къде си, защо си, прибирай се...'. Ако ще питаш нека е от чист интерес. И не си позволявай да казваш пред него 'всички мъже са тъпанари', както беше написала в друга тема...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мерси за съветите. И не оставай с погрешното впечатление, че съм мъжемразка. Още от малка 99% от приятелите ми са момчета. Докато другите момичета ходеха да играят на ластик или на онова нещо дето се рисува и пак се скача, аз ходех с момчета да се дуелирам с карти ЮгиО- това някъде 6-7 години съм била. И понякога играя с тях футбол или баскетбол. А това в другата тема беше...хм. Изпуснах се в момент на гняв.
    ИЗВИНЯВАМ СЕ МОМЧЕТА!НЕ СЪМ ИСКАЛА ДА ВИ ОБИДЯ!

Супер фен Аватара на Sarabi

Re: Първо гадже

Първото гадже- отдавате ли значимост на първата си връзка с някой от срещуположния пол? Колко време ходихте? Разкажете нещо повече и дайте съвети какво трябва и какво не трябва да правим.

Ха ха... първото ми гадже... . Сега чак ми е смешно . Чухме се преди около месец - два, ей така да видим кво става, но... първата връзка рядко е от най - успешните.
    Отдавам й толкова значимост, колкото и на всяка друга връзка, всяка учи на нещо, всяка си носи сантименталните моменти, глупавите грешки и научените уроци. Ходихме 2 месеца, до колкото си спомням.
    Не мисля, че някой може да ти даде съвет как да се държиш във връзката си, защото всеки човек е бил с различен от твоя, всеки си има различни разбирания, "техники", нужди и т.н. Всяка връзка е различна.
    Аз мога да ти кажа само да бъдеш истинска с човека до себе си. Не мисли, че ако най - добрата ти приятелка има успешна връзка ти трябва да се държиш като нея за да бъде и твоята такава. Остави твоя човек да те води, ще усетиш какъв вид отношения ще развиете. Или ще му е приятно да си говорите глупости, да ви е забавно заедно, или ще иска да стоите и да си говорите с часове, или ще му е приятно да си "говорите без думи" - да си се гушкате, да си се гледате и т.н ... а с времето, ако имате късмета да съчетаете нещата както трябва, всичко ще се смеси и ще имате една пълноценна връзка.
    Просто излизайте, говорете, споделяйте, станете близки. Важно е доверието помежду ви, но то няма да се появи просто ей така. Опитай се да... офф как да го кажа, някво спиритуалистко ще прозвучи, но просто ще усетиш какво да правиш.
    Хубаво е да обичаш, но едва ли ще стане номера още с първото ти гадже...
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен Аватара на koalka
    Все още съм с първото си гадже.Точни съвети не мога да ти кажа, за всеки е индивидуално.

Мерси за съветите. И не оставай с погрешното впечатление, че съм мъжемразка. Още от малка 99% от приятелите ми са момчета. Докато другите момичета ходеха да играят на ластик или на онова нещо дето се рисува и пак се скача, аз ходех с момчета да се дуелирам с карти ЮгиО- това някъде 6-7 години съм била. И понякога играя с тях футбол или баскетбол. А това в другата тема беше...хм. Изпуснах се в момент на гняв.
    ИЗВИНЯВАМ СЕ МОМЧЕТА!НЕ СЪМ ИСКАЛА ДА ВИ ОБИДЯ!
    tfa e g0tin0,i az sam taka...zna4i qvno znae6 4e e gadny da go obijda6 ili unijava6 pred fr. ili ne6y takova...tfa e elementarno,de...ama razgrani4avai izlizane s priqteli i izlizane na "liubovna sre6ta"-kakty g0 nari4at daskalite...na moq mn my zavijdat 4e az vinagi my davam pr0stranstvo da di6a,a ne sam ot tiq deto sa na "zlatceeeeeeeee" kato e sednal na po bira i belot s fr. ...ddz...u4i se ot sobstfenite si gre6ki,ina4e ot na6te nqma da se poy4i6 kat0 h0rata

Sarabi* блогадаря ти за съвета. Мисля, че е много ценен! По-добър едва ли ще получа.

Голям фен
    Град
    sofiq
    Ми първия ли?!?! Аз бях трети клас,а той втори. Веднага му казах да.Ходихме един ден...

Цитирай Първоначално написано от simba007
    Ми първия ли?!?! Аз бях трети клас,а той втори. Веднага му казах да.Ходихме един ден...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    1-вото ми гажде хмм..... Бях 3-ти клас тя 7-ми и тя ме научи да се целувам с език ходихме 2 3 дена Сега редовно я виждам защото работи в кварталното кафе кадето почти всяка вечер съм там с приятели чесно казано много ме дразни 1 вечер като и казах мерси на англииски като ми донесе кафето и 1 мой фр каза еб*ти учтивия и тя каза "Да да не повярваш" и тогава много ме изнерви често пъти я псувам на ум

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    1-вото ми гажде хмм..... Бях 3-ти клас тя 7-ми и тя ме научи да се целувам с език ходихме 2 3 дена Сега редовно я виждам защото работи в кварталното кафе кадето почти всяка вечер съм там с приятели чесно казано много ме дразни 1 вечер като и казах мерси на англииски като ми донесе кафето и 1 мой фр каза еб*ти учтивия и тя каза "Да да не повярваш" и тогава много ме изнерви често пъти я псувам на ум
    kak sa e navila da xodi s tretoklasnik? moity 1 gadje be6e v 4 klas toi be6e po malak......s 1 den mi yjas kakto e pri vsqko 1 gadje i vsqka 1 celyvka.....no s vremeto 6e se y6laifa6 ako vse o6te ne si
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Преди когато нямах "гадже" исках много ,много! Когато си намерих ходих с нея 2 седмици . Незнам просто до сега , не съм намерил идеалния човек . Съвет да ти дам научете нещо повече за вас а-у и така , ще знаете кога да не го притесняваш и той теб , не искай всяка вечер да се виждате , защото ще си умръзните . Говорете повечко , не постоянно , но говорете смислени работи , не да се базикате и така , ще се получи много добра връзка. Айде успех !

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    има разлика ... никога няма да се появи тръпката появявала се при първото гадже .. никога няма да си така оплашен от неочакваното ... смисъллл има разлика първият път опознаваш хубавите и лошите страни на една връзка ... след тфа знаеш кфо ще е иии е по-обикновенно,поне за мене е така!

по темата: амиии отдавам голяма значимост на първата си връзка,да ... тя продължи 4 месеца през които опознах човека до себе си до такава степен че все още го обичам и именно че той ми беше първият в много отношения( първо серьозно гадже,първа целувка,първият път..опознах света и всички в него,благодарение на този човек) ... никога няма да го забравя!... и хора .. никога не забравяйте първото си гадже .. обедена съм че то ви е донесло страшно много радост !
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    kak sa e navila da xodi s tretoklasnik? moity 1 gadje be6e v 4 klas toi be6e po malak......s 1 den mi yjas kakto e pri vsqko 1 gadje i vsqka 1 celyvka.....no s vremeto 6e se y6laifa6 ako vse o6te ne si
    е аз вече съм почти на 18 години мина много време откакто бях в 3-ти клас а това как се е хванала с мене нямам си и на идея явно съм и бил симпатичен тогава

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от Gabriela_
    има разлика ... никога няма да се появи тръпката появявала се при първото гадже .. никога няма да си така оплашен от неочакваното ... смисъллл има разлика първият път опознаваш хубавите и лошите страни на една връзка ... след тфа знаеш кфо ще е иии е по-обикновенно,поне за мене е така!

по темата: амиии отдавам голяма значимост на първата си връзка,да ... тя продължи 4 месеца през които опознах човека до себе си до такава степен че все още го обичам и именно че той ми беше първият в много отношения( първо серьозно гадже,първа целувка,първият път..опознах света и всички в него,благодарение на този човек) ... никога няма да го забравя!... и хора .. никога не забравяйте първото си гадже .. обедена съм че то ви е донесло страшно много радост !
    при мене няма абсолютно никва разлика. Винаги си е същото.

Град

Вярно е че 1-вото гадже се помни цял живот ама мойто 1-во гадже въобще не ми е донесла радост и такива

Вярно е че 1-вото гадже се помни цял живот ама мойто 1-во гадже въобще не ми е донесла радост и такива
    ем при всеки е различно значи .. зависи от много неща дали ще ти донесе радост или не ...
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Съгласна съм с Gabriela_ . При другите тръпката изчезва.

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от simba007

а за мойто първо гадже помня само че се гледахме като индианци и стигнахме до държене за ръце
    .!.

хах и аз казах да на първото си гадже в първи клас и тои беше от моя клас.. колко ходихме?! леле скъсахме края на 4 клас маи ... и може би още щяхме да си ходим ако не бях се преместила от града ужас!!

С първото си гадже ходехме 2 седмици .Беше в четвърти клас и беше детска работа-целувки по бузката,държене на ръчички,играене на топка... .Амм за последната си връзка мога да каже,че е първа,защото всичко там беше истинско-имаше любов,караници...всичко,но приключи и продължавам към следващата.Съвети мисля,че дадоха достатачно хората преди мен.
    Just haters make me famous! εĭз

Първия ми беше в детската градина... целувахме са под масите... еууу голяма любов,голямо нещо... до 2-ри клас ходихме ! Даже ся така са случи че сме в един клас

nz dali da me e sram da go kaja no... sum na 14 i edinstvenoto gaje koeto sum imala be6e v detskata gradina, mojete da se dosetite est 4e ne moa se zeluvam no tva dr tema vuprosut e tam 4e dosta mom4eta sa mi predlagali no az vse im otkazvam ....i az nz 6to prosto iskam purvoto gaje da e specialno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си