.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна

Пулпит - лечение чрез вадене на нерв

Здравейте Тъкмо се върнах от зъболекар, и ми откриха пулпит (не един) и жената ми сложи лекарство наречено АРСЕН, и каза други път като дойда във петък, че ще ми вади нерви.От предишни вадения на нерви знам, че много боли обаче тя ми каза, че с този АРСЕН нямало да ме боли, и да не се притеснявам.Искам да попитам по опитните в тази сфера дали са имали болка.Благодаря на всички оказали помощ
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Абе каква е тая работа с арсена ? :Д На мен миналата седмица ми го откри ,веднага ми махна нервите (само снимка си направих ) ,оня ден ми запълни канали и другия път ще ходя последно за пломба :Д
    Мен не ме болеше,с упойка де ..би трябвало и на теб да ти сложи упойка,въпреки че тоя арсен трябва да умъртви нервите и да не боли ( нз дали го обясних точно)
    Как са ти вадили нерви преди?
    Обаче да ти кажа,следващите дни може и много да те боли
    Шофирай разумно - стигни жив!

Вадили са ми ги без упойка. И зависи колко ти е умъртвен нерва. Първият път беше толкова безболезнено и бързо, че чак се учудих. Вторият път ме боля доста повече. Но в сравнение с болката докато ти сложи арсена, тази е нищо. Най-вече защото трае секунда - две.

Не е задължително да ти слага упойка, ако не искаш.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Арсена ти го е сложила за да умъртви тъканта - в случая нерва. А за ваденето му, поискай с упойка ( локална по-добре ), за да не те боли, или поне да не е силна болката, ако все пак усетиш нещо.

Град
    Варна
    Мерси на всички

МОМЧЕ СЪМ !

Град
    Варна
    Днес ми извадиха 3 нерва добре, но малко наболява, и не знам дали си е свършила работата както трябва или и аз не знам.Махна нервите, запълни каналите, и във понеделник съм пак там за пломба да видим какво ще стане.Дайте един съвет дали е нормално да ме боли или нещо не е наред.Тя болката не е голяма ами съвсем малка, но аз да питам

МОМЧЕ СЪМ !

Повече от фен Аватара на antineutral

:)

Нормално е да те понаболява - все пак на мястото имаш и други нерви. Даже принципно зъболекарят предупреждава, че първите няколко дни може да поболи леко.

Няма какво да се филмираш на мене преди години почти не ми беше останало от зъба. Казаха ми, че е пулпит лекарката ми умъртви нервите и ги изкара с иглички нито ме е боляло нито нищо, сложи ми пломба и така 7 години докато не ми падна.Няма да се притесняваш

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Нормално е да те боли.На мен след запълване на каналите ме боля супер много,но 4 дни след това вече съм много добре,все едно нищо нее имало.Във вторник ми слага пломба иии хепи ;д

Ако те боли пии аналгинче нещо... ако искаш де ;д
    Шофирай разумно - стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си