Не знам дали раздела е правилен но...
Въпроса ми е как да мога да залича няколко белега от тялото ми (не особено дълбоки) ????
Ако са вдлъбнати, мисля, че не можеш.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
КОНТРАКТУБЕКС е за заличаване на белези и е ефикасен, но върши работа, ако белезите са скорошни. Преди време мама си беше изгорила ръката и лекарката й го препоръча, мина й доста бързо. Тогава пробвах и аз да си мажа един стар белег от преди 10 години, но не се махна.
Какви белези по-точно?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
И къде се намира, че трябва да го махаш? Толкова ли е зле?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
малко над пъпа и не искам маика ми да го види...за това искам да го махна
По принцип не знам дали може с някакво лекарство, а и щом е стар най - вероятно не. Има премахване с лазери на брадавици, бенки, но не знам дали може за белези. Пък и е скъпо малко. Трябва да се интересуваш. Иначе коректор да слагаш за момента, не знам дали ще си личи.
^Да може. Преди извстно време бях гледала мпдерно и там казаха, че може всякакви белези да се махат с лазер, но незнам колко пари ще струва. така, че наистина можеш да се поинтересуваш.
С лазер може, но ... не е безопасно. При лоша поддръжка или ниско качество на лазера може да се получи рак на кожата! По добре опитай по друг начин - например химически пилинг.