.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 107
    Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Какво мислите за "златотърсачките"?

Не знам дали темата е за тук или за "Пълнолетник", но ми много интересно мнението ви по този въпрос.
    Какво мислите за момичетата, които виждат в мъжа до тях само касичка и колкото му е по-дълбок джоба толкова по-привлекателен е той?

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Търсят си интересите момичетата.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Мисля, че жестоко са се объркали.
    Мисля, че никога няма да изживеят чувството любов и истинска привързаност. И, когато някоя тяхна приятелка или близка им говори колко е щастлива със човека до себе си, как се справят заедно с трудностите, мисля, че тези "златотърсачки" (или поне част от тях) ще оценят това, което ДРУГИТЕ имат и ще дерзаят, ама ще бъде късно.

аз незнам кои нормален мъж ще си земе такова вкъщи

Град
    София
    Аз питам защото почнах да ги срещам все повече. Кризата май се отрази и тук и "златотърсачките" почнаха да налитат на всеки с горе-долу добър доход.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Много ги обичам такива,мазнят ми се целувки ала бала и накрая най-се кефя като разберът,че нямам пукнат лев...
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    А златотърсачките преследват итересите си. Верно че по малко изкривен начин, обаче.. не може всички да сме възпитани правилно.

Ся друг е въпроса дали ти ще и позволиш да ти се качи на главата. Щото като види че не и цепиш басма и ще се кротне. Е може да си намери някой любовник.. но това си е риск винаги.

Като цяло - ако някога имам вземане даване с такава..ще си купува чантичките сама. А ако не и харесва - вратата е там

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    Много ги обичам такива,мазнят ми се целувки ала бала и накрая най-се кефя като разберът,че нямам пукнат лев...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Има мъже които точно такива си търсят. Малки принцески на които да задоволяват всеки каприз и които да могат лесно да подменят когато им писнат. Ако не й купуваш неща тя няма да седи при теб. Тогава какъв е проблема? Всеки си намира това което търси в крайна сметка.
    Моя годеник често ме изненадва но с цветя или малки подаръчета без особена материална стойност. Ако бях "златотърсачка" дали щях да продължавам връзката си с него ти как мислиш? След като още от началото на една връзка ти се натискаш да плащаш сметки, да я издържаш и да правиш скъпи подаръци а тя ти позволява тогава нещата са ясни и е твоя вината че не се усещаш. Още на първата ми среща с годеника ми аз платих киното а той пуканките и от тогава повечето пъти се редуваме кой да плаща.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Няма жена, която да не обича парите. Имаш ли много $, винаги си с предимство.

Град
    София
    @slun4ice

Грешно си разбрала въпроса ми. Аз не се оплаквам, защото аз няма да допусна до себе си такава жена. Просто ме дразни факта, че вече всяка с която излизам гледа само това къде ще я заведа и колко съм склонен да похарча за заведение. Това което ми се случи вчера бе, че след 2-ра среща без дори да съм показал, че дамата ме привлича и ще има развитие на мен ми се искат пари на заем. Може да се сетиш как реагирах.

Град
    В мислите на хората
    Мите - що не кажеш така "Гледай сега - докато не подпишем граждански брак.. не те интересува колко пари имам в портфейла." Което си е чистата истина де. Колко ще платиш и къде ще я видиш.. също си зависи от теб. Както се казва - бъди пич, и уважавай себе си!

А другото - ако иска заем - 8 % лихва месечно Банките така правят.

Dr. Gregory House

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Мите - що не кажеш така "Гледай сега - докато не подпишем граждански брак.. не те интересува колко пари имам в портфейла." Което си е чистата истина де. Колко ще платиш и къде ще я видиш.. също си зависи от теб. Както се казва - бъди пич, и уважавай себе си!

А другото - ако иска заем - 8 % лихва месечно Банките така правят.
    Намери ми моля те банка с 8% лихва Извинявам се за офтопика

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Разбирам ненавистта ви към тези жени, но аз пък искам да попитам друго.

Не е ли нормално всяка жена да търси в мъжа до себе си финансова и материална стабилност? Ако погледнем на нещата по този начин. Нека оставим за миг настрана малките момиченца, с още неизградената ценностна система, за които лъскавата кола и дебелия портфейл на баткото са определящи фактори за престижа й сред дружките.
    Нека поговорим за по-зрелите жени. Всяка жена търси в мъжа, с когото ще бъде, стабилност. Във всяко отношение - да може да й предложи стабилна връзка и нормален живот. Така както мъжете търсят в жената, с която искат да бъдат симпатичния външен вид, за да не ги излага навън, търсят спокоен характер, да не ги тормози, когато закъсняват и т.н.
    Факт е, че в дълготрайни връзки (визирам и бракове), когато се намести въпросът за парите, любовта излита през прозореца. С други думи, липсват ли пари в семейната обител, липсва и разбирателство. Това са най-страшните и неприятни скандали в едно семейство. Та, в такъв случай, не е ли нормално, жената да гледа и финансовото състояние на мъжа, преди да се обвърже с него? Златотърсачка ли е тя?

И смятате ли, че любовта и страстта единствено, биха били достатъчни за здрава връзка?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    В мислите на хората
    Ъъъъ казах го напосоки. Реално е около 10-15 % предполагам?

И все пак - схвана идеята, нали?

Маринче, хубаво поставяш въпросите. И знаеш че всички ще се съгласят с теб. Включително и аз. Абсолютно си права, и както с казва никой не може да ти каже копче.

Омъжена си, така че.. явно имаш поглед над нещата. И знаеш че любовта е важна, обаче само с нея не можеш да живееш. трябва и да се яде нещо отвреме навреме

Все си мисля че Митето имаше нещо друго предвид. И менно случая с лъскавата кола и дебелия портфейл. Макар че момиченцето хич не е малко.

Dr. Gregory House

Град
    Варна
    Аз разбрах какво имаше предвид той и точно затова си поставих въпроса. Защото сега всички ще скочат и ще сложат жените под един знаменател на "материалистки". Но всеки е материалист по един или друг начин. Ако не бяхме материалисти, дайте да си зарежем работата, да си хвърлим дрехите и да ходим в гората да ядем къпини и да се къпем в любов.
    Материалната част от живота е изключително съществена. Любовта е чудесно, прекрасно чувство, но понякога то има нужда от нещо материално, на което да се опре (ако мога да се изразя така).

Град
    София
    Грешно е схващането, че за едно семейство мъжа е този който ще осигури стабилността. Аз съм от старото поколение и съм възпитаван в едно нещо наречено "семеен бюджет". В него внасят и 2-та и няма мои и твои пари. Всеки влиза със своята заплата, а разходите са общи.

Еми според мен ,е много тъпо да го правиш това.. Такива момичета са често срещани,намират си някой старчок и само чакат да умре и да си се кефят на парите,но парите не помагат за всичко, с тях не можеш да си купиш здраве,чувства.. и според мен,ако двама души се обичат истински,материалното няма да има значение за тях,стига им само и малко.. но напоследък парите са на първо място за някои .

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    Браво, Гоше!
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    накратко:за ни6о не стават
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Грешно е схващането, че за едно семейство мъжа е този който ще осигури стабилността. Аз съм от старото поколение и съм възпитаван в едно нещо наречено "семеен бюджет". В него внасят и 2-та и няма мои и твои пари. Всеки влиза със своята заплата, а разходите са общи.
    Може да е грешно, но е общоприето.
    Вземи, например, мен. Моята заплата е в пъти по-ниска от заплатата на мъжа ми. Давам я цялата, за да плащам наема на квартира (+ някоя друга сметка) и тя приключва. От там нататък, живеем с неговите пари. Смяташ ли, че за да не бъда посочена в графа "златотърсачки", аз трябваше да оставя човека със стабилния доход и да си потърся някой, когото да издържам аз?

Град
    София
    Ти си точно примера за "семеен бюджет". Щеше да си "голд дигър" ако тази твоя малка заплата задържаше за да се глезиш с дрешки и козметика. Но не мисля, че дохода е това което те задържа при него

Град
    Варна
    Именно, обаче отстрани може и да не изглежда така.

И това беше целта на коментара ми изобщо -> как определяме кое е нещото, което ни задържа при даден човек?
    На нас отстрани може да ни се струва, че едно момиче е с даден мъж, заради парите, но де факто да не е точно така.
    Наистина, изключвам най-очевадните случаи. Но все пак

Направете от тази тема сапунен сериал и баба ми ще ви обикне.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SacredBoy
    Направете от тази тема сапунен сериал и баба ми ще ви обикне.
    Не видях мнението ти по темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си