Трябва да напиша 6 изречения свързани по смисъл в Präteritum с думите Schüler , Klassenlehrer , Herbst , Jugendherberge , Klassenfahrt , Sommer , Ferien , Berge , Gewitter , Zug , Taxi , Küste , Mädchen , Jung , Lagerfeuer , Angst , Freude , Museum , Fotos , Disko. Няма значение на каква тема. Не с всички думи - може във всяко изречение да има само 1 от думите. Моля ви се помогнете ми , защото е за утре и ще ми пишат оценка на него. Благодаря предварително![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Es war im Sommer. Drei Schüler lagen an der Küste. Lagerfeuer brannte bei ihnen. Plötzlich, hinter dem Berg, sahen sie ein gewaltiges Gewitter. Ohne etwas zu sagen, sie standen auf und liefen vor Angst. Der Herbst war hier.
Последно редактирано от 1n5ub0rd1na73 : 03-14-2012 на 17:38
Благодаря ти страшно много !!!Направо ме спаси !!!
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!