.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Немски

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS

Немски

Трябва да напиша 6 изречения свързани по смисъл в Präteritum с думите Schüler , Klassenlehrer , Herbst , Jugendherberge , Klassenfahrt , Sommer , Ferien , Berge , Gewitter , Zug , Taxi , Küste , Mädchen , Jung , Lagerfeuer , Angst , Freude , Museum , Fotos , Disko. Няма значение на каква тема. Не с всички думи - може във всяко изречение да има само 1 от думите. Моля ви се помогнете ми , защото е за утре и ще ми пишат оценка на него. Благодаря предварително
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Голям фен
    Es war im Sommer. Drei Schüler lagen an der Küste. Lagerfeuer brannte bei ihnen. Plötzlich, hinter dem Berg, sahen sie ein gewaltiges Gewitter. Ohne etwas zu sagen, sie standen auf und liefen vor Angst. Der Herbst war hier.
    Последно редактирано от 1n5ub0rd1na73 : 03-14-2012 на 17:38

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Благодаря ти страшно много !!! Направо ме спаси !!!
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си