- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На горещото столче е WAX !!!
Бил ли си някъде извън Бг ако да къде(може да споделиш някакви впечатления)
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Гърция, Великобритания и Германия.
Във Великобритания и Германия съм бил за по към 2-3 седмици и особено впечатление нямам, докато в Гърция миналото лято бях там и тва мисля там да го прекарам :d
Като цяло Германия си е спретната държава със строги закони, но същевременно отрицателен социален живот, дори и онлайн. Цените са скъпи, а и заплатите не са им много за света.
Великобритания е перфекната комбинация според мене. Доволни пари, Доволно образование, Доволни данъци и закони, доволен социален живот, само дето времето е в гъза и се мени през час. Въпреки това завиждам благородно на Англичани.
Гърция пък е точно другата крайност. Малко закони - Голяма свободия. Големи пари - Много разглезени. МНого социален живот, но пък същевременно и голяма социална неадекватност. Язък за приподата им.
УАКС, обясни нещата така, както малко хора биха ги обяснили!Евала, за което! Много добре, с малко думи описа тези страни и съм впечатлен, защото наистина е така и по моето мнение за всичките държави! Аз бих добавил също, че германците, противно на очакванията, са доста възпитани и учтиви хора, макар и да не се умсихват по улиците. С удоволствие упътват и помагат. Англичаните като хора, по-точно бачкаторите англичани, не са никак готини по характер. Но всички останали са наистина страхотни хора, умеят да се забавляват и в същото време са страхотно информирани и възпитани! С удоволствие бих живял там. И да вметна - там животът е добър и осигурен, защото е монархия
А за гърците - по-големи селяни са от нас, ама наистина! Дори ние, в сравнение с тях, сме направо не цвете, а слънце! Изключително прости същества са, обличат се кичозно и грозно, и там анцугът на адидас се смята за много престижен. Много са коварни и алчни! Нещо като българите по бай-тошове време, ама там е в изобилие.
Уакс, ти си страхотно момче, наистина!Казвам ти го като мъж
![]()
^ Aз дори бих се радвал, ама Уакс се дърпаМакар и виртуални приятели, би ми било приятно да си общувам с него тет-а-тет
ПО ПРИЯТЕЛСКИ!!!
Що да не.
Искаш ли да съм ти аз продуцент?![]()
Ела при мен а ще те направя рапер бате, бате, да ти редим далаверата.
Ела при мен а ще те направя рапер бате, бате, да ти покажа атмосферата.
Ела при мен а ще те направя рапер бате, бате, да ти редим далаверата.
На-на-на-на-на-на-на-на, бате да ти покажа атмосферата
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=ebHF1...layer_embedded
Не се радвай.
Просто съм много радостен такъв и затва ти режа халвата.