Първоначално написано от flo0pY Между другото защо за всички е стол а за Вах е столче? ;д Щото е малко момченце още
Първоначално написано от D1esel Щото е малко момченце още Ама вика че шш та биийй ;дд
LovEsIckk Спя с телефона до главата от 4 години. Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото. Мъжко съм !
Първоначално написано от flo0pY Ама вика че шш та биийй ;дд Не може да ме набий Още е малък и главата му стига едва до коленете ми
Първоначално написано от D1esel Не може да ме набий Още е малък и главата му стига едва до коленете ми Ем ела на форонната поне да се запознаем :d
Първоначално написано от Wax Ем ела на форонната поне да се запознаем :d Aз ще дойда, ама няма да стоя при вас, а ще ви гледам и подслушвам от деликатно и безопасно разстояние Ще ви наблюдавам като Биг Брадър
Първоначално написано от D1esel Aз ще дойда, ама няма да стоя при вас, а ще ви гледам и подслушвам от деликатно и безопасно разстояние Ще ви наблюдавам като Биг Брадър То щото много има какво да си кажат
Първоначално написано от EinGutesKind То щото много има какво да си кажат 100 на 100 в 90 процента от времето ще говоря или за мен, или за теб
Правила