.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Искам да споделя много неща, но няма на кой...

Здравейте. Не знам и аз защо правя тази тема и не знам дали това е точният раздел за публикуването на подобна тема... Обаче имам нужда да споделя много неща, а пък няма на кой... Дори и да споделя на някого, няма да стане нищо и най-много да му стане досадно и изобщо няма да ме разбере... Даже ще ми стане още по-неприятно, че както винаги никой не ме разбира... Всеки иска да може да сподели с някой неща, които го тревожат или за проблемите си, но не винаги има на кого... Не знам и аз защо правя тази тема... Не знам също и какви съвети можете да ми дадете, но вярвайте ми, някак си имам чувството, че затварям всичко в себе си и се измъчвам непрекъснато от какви ли не неща... Измъчвам се дори и от най-безобидното нещо. Няма и секунда, в която да не мисля за нещо неприятно, а искам просто така да си мисля нормални неща... Не знам какво ми става!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Понякога е хубаво да си излизаш мъката на някой непознат, в някой форум, но не ти го препоръчвам, дори и тук. Нямаш ли приятел, който ти е близък, който е до теб? Родителите ти - споделяш ли с тях?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

С родителите ми, особено с баща ми е много трудно да споделям... А за приятел... мисля, че не... Тоест, нямам някой приятел, на който да вярвам безрезервно и да мога да споделя всичко и да знам, че ще ме разбере напълно.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Не е ли най-добре да поговориш с психолог?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си