- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Дайте да изпратим Наско и Дизел на екскурзия в Иран
Вижте видеото как ще ги посрещнат там http://www.nationalturk.com/en/irani...ution-43535594
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Не в Иран, може в Париж или Виена да ни пратите![]()
по-добре в Иран лол
Законът е закон,
но той врата в полето е
Законът е закон,
но той врата в полето е
Душицо, в Иран няма какво да се гледа, не е туристическа дестинация![]()
Ще и дойде в повече романтиката нидеити ;д
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Ами аз не съм гей, за да ме екзекутират в Иран, нито Наско е - така че нека ви е ят![]()
А по последните изследвания на учените, българите всъщност сме иранци.Така, че сметайте каква ни е семката и защо сме на това дередже! Да те екзекутират за това, че си гей не много забавно. И като цяло мисля, че с такива неща човек не бива да се шегува. Не се знае дали утре няма верно Боян Расате или Воленчо да станат премиер и президент - тогава да видите вие, че човек преди да си пожелае нещо, трябва да помисли дали наистина го иска
![]()
^ А българите не са ли същите? Чуй ги само какви ги приказват! С разликата, че там е законно, а тук е назаконно да се убиват гейове и затова не им стиска!
Точно пък тук хората само си дрънкат. Дори и най-големите екстремисти в България не са убийци. Примерно руските нацисти харабията си колят дагестанци, ама тук най-страшното което се прави е да се говорят големи приказки в интернет.
Въпросът е, че в 21 век в Европа смъртното наказание е отменено, а хората не са били екзекутирани публично и толкова жестоко от стотици години. Докато очевидно в ислямския свят е нещо нормално. Защото на тях им липсват няколко сериозни цивилизационни стъпки, тоест съзнанието им е на крепостни селяни от феодализма.
Наско а.к.а Патрокъл ще ходи след няколко седмици в Истанбул![]()
Да
Да си ме видял та споря с теб, само ти казвам, че изобщо няма да ми дреме ако се въведе такова наказание за педалите.... и ако си мислиш, че ако някой ден ми се роди син гей ще ми пука за него се лъжеш. Първото нещо, което ще направя е да го изгоня от къщи без да ми мигне окото
Преди в humoron в раздел shocking имаше бая такива видеота ...
Законът е закон,
но той врата в полето е