- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- анален секс
как трябва да застанеш за да не те боли по време на анален секс .. защото болката е нетърпима,когато опитваме с приятеля ми много боли иначе искам
точно на 19 съм тоова е профил на сестра ми
Нормално е да боли първите няколко пъти ( не говоря от личен опит, така съм чувала ), но ако болката е нетърпима и няма никакво удоволствие от този тип секс за теб, по добре недей да го правиш. Карайте я на вагинален и орален.
На четири крака и не се стягай
Просто ти трябва практика и нежност и търпение от негова страна. Защото ако ти го вкара рязко в каквато и поза да си пак ще те боли. Ползвайте лубрикант!
Легни по корем и сложи една възглавница под дупето си. Нормално е при всяка друга поза да си по-стегната, замисли се... Вземете си лубрикант ЗА АНАЛЕН секс и използвай солидно количество. Не се стягай, така повече боли. Момчето трябва да е много нежно, за да си напълно отпусната. И разбира се използвайте презерватив за анален, за да не си докарате инфекция.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
za da ne te boli mnogo ispolzvai vibrator za da swiknesh
http://www.cosmopolitan.bg/uploads/m...?1232357182547
Нещо такова, но малко по-ниско.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.