.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Banned Супер фен

Искам нещо по-дълготрайно и сериозно, но какъв трябва да е подходът ми?

Значи, от няколко дни идва към 4 сутринта, мушва се в леглото ми и почва да се гушка и да ме мачка. Аз се събуждам, започвам да го галя, да го намествам и да го притискам до себе си. И знаете ли той какво прави? Скача от леглото и бяга! После започва да си играе с някакви конци. (Явно са му по-интересни от мен. )
    Искам да се виждаме и по нормално време. Искам да ми има доверие. Искам да мога да го гушкам винаги, както и той мен. Но как? Нали знаете какви са егоцентрични, независими и инатливи? Как се подхожда към такова пухче?
    Толкова сладко външно, но толкова студено от вътре. Чудя се дали въобще има някаква капка уважение и/или обич към мен от негова страна...Защото аз съм готова да си дам животът за него. А то не ми дава да го гушкам дори!
    В мен ли е проблемът? Как да подходя?

А, така и така се обръщам към вас,ще ви питам как да превъзпитам едно друго сладурче? Има горе-долу същият нрав, обаче е още по-див и агресивен, много са го наранявали в предишни връзки. Обаче ми писна да спи в гардероба и към 5-6 сутринта да изскача - все едно пада някаква шибна бомба.
    Той дори не ми дава да го гушкам. Въобще много малко сме комуникирали...Като тръгна към него се плаши.
    Тук вече няма някаква емоционална връзка и си нямам и на идея какво да правя.

Искам да съм в добри отношения с тях и другите, да си имаме доверие и взаимоотношенията ни да са удобни и удовлетворяващи и за мен, но как?

Супер фен Аватара на djipsito
    За какъв домашен любимец става въпрос ? Котарак ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    За какъв домашен любимец става въпрос ? Котарак ?
    Естествено. Кое друго животно може така едностранчиво да диктува правилата в една връзка?

Не мога да дам съвет защото в скромния си опит съм попадала все на любвеобилни гушкаливи същества. Може би трябва да се задоволиш с малкото, което ти дава. И все пак бъди сигурна, че щом въобще те допуска до себе си значи означаваш нещо за него.

Колкото до дивака - дай му време. Трудно е за такива като него да осъзнаят, че вече не са сами срещу всички, и че има някой, който го е грижа за тях. Покажи му, че може да ти се довери и рано или късно той ще осъзнае какво съкровище си има.

П.П Как ти завиждам...
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Затова котките не са готини домашни любимци - привързват се повече към комфорта на любимия фотьойл, а не към стопаните си. Да живеят кучетата :д

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Затова котките не са готини домашни любимци - привързват се повече към комфорта на любимия фотьойл, а не към стопаните си. Да живеят кучетата :д
    Кучетата са прекалено... всеотдайни. Не мога да се чувствам комфортно до някой, който ежеминутно точи лиги по мен и ме гледа с възхищение и обожание, обещавайки ми вечна вярност. Може би аз съм прекалено студена в отношенията си, не знам.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Заглавието подвежда, но още от първите редове става ясно, че си попаднала на котаци с характер.

TheBeliever, имала ли си куче досега?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

TheBeliever, имала ли си куче досега?
    Да, за кратко. И все още си го навестявам от време на време, и все още си го обичам. Но не бих могла да живея с него. Той дава толкова много любов, на която аз не успявам да отвърна подобаващо и накрая се чувствам виновна. Определено съм си cat person.

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз мойто не знам как продължава да идва при мен. Правя го лудо, ама е щото го обичам. Имам странен начин да си покажа позитивните емоции- садистичен. Или с други думи, мойта радост, меча радост. Не знам кво ще правя един ден като имам деца..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на Chacho
    Теорията за котката и конеца, някой?

Като вържеш едно топче на конец и го оставиш до котката има три варианта:

-Да го оставиш много близо, да го разгледа и да й омръзне.
    -Да е много далече и да я мързи да се разкара до там.
    -Да е на точното разстояние, да й се струва близо, но да не може да го достигне. Така й е интересно и стига да го подръпваш правилно, все ще тича по топчето.

Схващаш накъде бия.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Еми животните не си падат да ги притискат. -Те искат свобода

П.С. - не очаквах никога такава тема в раздел любов

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Любими животни са ми котките.

Инак зависи на колко е твоя котарак, ако е млад - можеш да го подлъжеш с някое рошаво топче. Ще го гони известно време, после ще му омръзне и ще зяпа птички през прозореца. Ако е по дъртичък обаче.. няма сила, която да го накара да кривне от ежедневния си режим да мързелува. За мачо - същия принцип важи.

Nao - feed me, human!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Оставям моя на студено в коридора за час, за да се изясни със себе си и после ме боготвори. Моят проблем е, че стане ли време за лягане.. на леглото място за мен-няма, интересната част е, че спя на спалня, сама..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си