.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Обица на пъпа

Таа значи преди да почнете да мрънкате , че вече има такива теми .. да писах в една подобна , но ни ме дадоха точен отговор. Та въпроса ми е когато си пробия обица на пъпа има ли някаква опасност от забиране , боли ли много , има ли накакъв период , в който не трябва да се мокри ии дават ли нещо да се маже , за да не стане инфекция .. а и предполагам , че не искат някакви разрешения от родители и такива , защото мисля първо да я направя и после да им кажа
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Амии на мене ми я правиха без упойка и припаднах :ДД иначе ми казаха че с упойка изобщо не боли .. А за тва без да знаят родителите зависи в кое студио отидешш )
    Ти ми сбъдна
    всичките мечти

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Пръскат обезболяващ спрей. Не боли. Да може да забере, ако побързаш да си смениш обицата или не се грижиш за пиърсинга си. Как така да не се мокри? Нали трябва хигиена? Ще я мажеш с каквото ти каже пиърсъра. И защо първо ще я правиш после ще кажеш на родителите си? Ако първо им кажеш, ще ти имат повече доверие. Родителите не са животни, хора са и могат да бъдат помолени и убедени. Аз си пробих пъпа като бях на 14, но си поисках разрешение за рождения ден, 2 седмици се молих, но после нямах притеснения да ида на плаж с тях примерно.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

сериозно ли можеш да припаднеш , попринцип не се плаша от игли или кръв ама ... :O и каква цена отива за пробиването , като всичко и разбира се изрядно и направено от спецялист ?
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Абе ще припаднеш..глупости... При татуиране съм чувала такива неща,ама за един прост пиърсинг...

Иначе около 30тина лева.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Цитирай Първоначално написано от peti123 Виж мнението
    Таа значи преди да почнете да мрънкате , че вече има такива теми .. да писах в една подобна , но ни ме дадоха точен отговор. Та въпроса ми е когато си пробия обица на пъпа има ли някаква опасност от забиране , боли ли много , има ли накакъв период , в който не трябва да се мокри ии дават ли нещо да се маже , за да не стане инфекция .. а и предполагам , че не искат някакви разрешения от родители и такива , защото мисля първо да я направя и после да им кажа
    На мен 2 месеца ми забираше и всички хора, които познават и имат обица на пъпа също са били така. Няма да умреш от болка, не бой се. Иначе боли. Не трябва да се мокри 24 часа. Разрешение от родители по принцип са задължени да искат, но на всякъде е различно, т.е. зависи къде отидеш да се дупчиш. И да, можеш да припаднеш /познавам 3 момичета, които са припадали точно от това./
    П.С.: На колко си години ако не е тайна?
    Последно редактирано от broken-barbiee : 03-15-2012 на 11:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си