.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Фен
    Град
    София

Exclamation Кафяво течение!

Предварително се извинявам ако има такава тема, но нямам време да търся! Спешно ми трябва някой да ми каже от какво се получава кафявото течение и какво са последствията от него. Не водя полов живот! На 13 години съм и имам цикъл от 2 години. Винаги преди, а понякога и след цикъл имам леко течение с кафеникъв цвят, но този път е много обилно! На 16 Март трябваше да ми дойде, но на 15 ми се появи кафявото течение и на 16 се увеличи. Сега е доста силно и се притеснявам! Моля ви кажете ми от какво се получава! На гинеколог не искам да ходя, но май ще се наложи.
    Жена съм!
    http://images.webcafe.bg/2011/06/03/536/618x346.jpg Поли Генова <3<3

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Хормони....

Кафявото течение е напълно нормално в началото и края на цикъла. Кръвта става кафява, когато се окислява под въздействието на кислорода. Тъй като обикновено към края менструалното течение е по-слабо, кръвта по-дълго време се отцежда по вагиналните стени и съответно по-дълго време е изложена на въздействието на кислорода.
    Ако това те притеснява, нищо не пречи все пак да се консултираш с лекар.

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Е да, но това удължение на кафявото течение си мисля, че е от хормоните, но най-добре да се консултира с майка си и след това гинеколог...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си