.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Подарък за бал

Здравейте!
    Проблема ми е следния: сестра ми завършва тая година и нямам никаква идея какво да и подаря за бала.
    Дайте някакви идеи. И да изключим бижутата. Тя си има много.

Оригинална идея е ако имате повечко ваши снимки да отидеш на фотото да извадиш 4-5 и да ги сложиш в една рамка,може да не са само ваши,а и на цялото семейство.Освен това,някой голям хубав сувенир не би било зле и то с надпис относно завършването .. варианти има много,но ти най-добре си я познаваш какво обича и харесва тя

Ще следя темата. Най-добрата ми приятелка завършва тази година и нямам никаква идея какво да и подаря.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от LoveYa Виж мнението
    Оригинална идея е ако имате повечко ваши снимки да отидеш на фотото да извадиш 4-5 и да ги сложиш в една рамка,може да не са само ваши,а и на цялото семейство.Освен това,някой голям хубав сувенир не би било зле и то с надпис относно завършването .. варианти има много,но ти най-добре си я познаваш какво обича и харесва тя
    И аз мислех нещо сувенирче ала бала.... а това със снимките хич не е лоша идея. Мерси за идеята :P

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Ще следя темата. Най-добрата ми приятелка завършва тази година и нямам никаква идея какво да и подаря.

И моята най-добра приятелка завършва тази година, но няма как да съм на 2 бала едновременно. Единия във Видин, другия във Търново..... трябва да се телепортирам на всеки 5 минути

Голям фен Аватара на Leticcia
    Определено идеята с рамката-оригинална, същевременно и уникална
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

аз за да не пускам друга тема ще ви попитам тук..какво да подаря на приятеля си,който също завършва тази година?

Голям фен
    Към момичетата със сестрата/най-добрата приятелка: като човек, който тази година има бал ще кажа, че това, на което най-много бих се зарадвал точно сега са пари. За първи път искам "пари". Попринцип смятам идеята за лоша, защото е някак неперсонална и безлична. Обаче, вече ще ми подарят един пръстен, който да ми остане (нямам никакви пръстени и бижута като цяло, само един сребърен ланец). Та, наще ми казаха, че за бала искат да ми подарят нещо, което да остане след това (да не е дреха или някаква простотия). И понеже от много години искам фотоапарат, а времето никога не изглеждаше подходящо реших, че тази година е идеална. Сега ще казвам на по-близките ми, на които мога да го кажа, че искам пари.

За мое голямо очудване родителите ми приеха идеята да купя апарат за 1000+ лева безропотно, може би, защото никога не съм искал нищо и попринцип не можем да си позволим волности от такова естество. Така че, сега всеки лев е от значение, щом имам зелена светлина от родителското тяло : ) !

Мисля, че няма нищо по-добро от това да направите един малък жест към познатите ви с рамка за снимка или някакъв друг креативен начин и да им дадете някаква сума, която те да оползотворят : ) .

Към момичето с приятеля: струва ми се тъпо, да подариш на приятеля си (за гадже говорим, нали?) пари ... Но за съжаление не мога да помогна, ако се сетя нещо ще пиша ...
    Последно редактирано от LoupGarrou : 03-18-2012 на 23:10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си