- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На горещият стол е D1ESEL! По-сериозен от всякога! Питайте - ще отговарям честно!
Точно така мисля. Марионетки са. Както и всичките конспиративни теорииики, коит осе навъдиха - не са истината, а само прах в очите. Истината за това кои сме ние, от къде произлизаме, кой ни управлява, защо живеем така, а не еди как си - трябва да я търсим вътре в себе си. С малко повече анализ върху самите нас - ще стигнем до много истини. Тайните общества, или поне тези, за които ние знаем - масони, илюминати - са просто една сбирщина от нагли тъпанари според мен и отново пепел в очите. Колкото и абсурдно да прозвучи - аз мисля, че човечеството се управлява от извънземни. Както, когато ние играем някоя стратегия катo Age of Empires, така и нас ни ръководят. Според мен ние сме хибриди между извънземни и земни. Ако се замислите ще видите, че има много логика в това, което казам, макар и абсурдно да ви прозвучи. Доказателство: На земята няма никое друго животно, освен човека, което да има разум. Няма никое друго животно, което да има нашите пропорции. Няма никое друго животно с нашите външни белези- кожа, коса и т.н. А ние хем сме умни и жестоки, хем сме чувствитлени, имаме типичните за животинките страх, чувствителност и желание да се гушкамеТова е моето доказателство за моята теория. И не съм я прочел, САМ СЪМ СТИГНАЛ ДО ТОЗИ ИЗВОД!
![]()