.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ направо си ми открадна въпроса.. и аз точно това щях да питам за големия взрив и за това какво мисли за превръщането от енергия в материално нещо ..
    - не разбирам от такива неща. Но според мен човешката мисъл е най-силният двигател на всичко. С мисъл можеш да убиеш или спасиш човек. Просто мисълта се нарича погрешно молитва. Аз така си мисля.

и за извънземните още един въпрос,че сега се сетих - според теб как изглеждат (като изключиш зелени човечета с по едно око ;д )
    - не знам Не съм виждал извънземен пред мен, а и се надявам да не виждам Поне не нощем, докато спя Според мен са като ангели, поне аз така си ги представям. В църквите съм забелязал едни хора, по рисунките, които са облечени в бяло, красиви са, свежи и изглеждат готино според мен.

най-разумния човек според теб е ?
    - ooo, не знам

за да определиш един човек като истински какъв би бил той ?
    - колкото и нескромно да прозвучи, то си е наистина е нескромно, но мисля, че аз съм съвършен в човешките си качества и ако имаше поне наполовина повече хора като мен, светът щеше да е едно наистина страхотно място! Да се държиш различно не означава, че си луд!

какво мислиш за Лъки Лучано и Ал Капоне ;д;д; ?
    - Селяни и боклуци
    ...........
    Последно редактирано от D1esel : 03-15-2012 на 20:27

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си