- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първо впечатление - грешно и последно
Не се засягам, а просто се изразявам остро в опита си да ме разбереш. Рефлекс.
Когато едно нещо е безплатно това по никакъв начин не означава, че ще ида там и ще мастурбирам на някой върху главата. Това си е типичен Бай Ганьо. Дай нещо, като е без пари в него да се набутат всички угореляци и юбре оро.. щом е безплатно това означава, че тези, които нямат пари искат да научат нещо и да видят нещо ново. Означава, че някой има желание и е направил еди какво си, за да научи друг на еди какво си. Не означава, че щом е безплатно вътре да се омъкнат куп клошари на топло.
Да се притеснява, че тя е по-различна и не иска да се смее на глупостите? Личи си, когато някой се подвежда.
За мен е много глупаво да се опитваш да правиш впечатление на някого и да се мъчиш, ако е отредено той сам ще го види.
Към майка ми и баща ми имам огромно уважение, но откакто се помня съм им казвал каквото съм мислил за тях. Добро, зло, лошо.. всичко. Както и те не ми спестяват нищо.
Шефа ми знае всичко, което мисля и нямам притеснение от уволнение, защото не съм казал и не мисля нищо лошо за него. Ако това се промени ще му кажа. Баща ми работи в системата от 19 години и когато е трябвало е редил шефа си и му е казвал всичко каквото мисли.. режат му от заплатата, но факта, че думите остават пред толкова хора е достатъчно красноречив.
Нямам преподавател, защото съм бачкатор и не уча. Когато бях по-малките класове съм си казвал всичко и затова съм бил на поправка по два предмета. Защото истината не им понасяше, ама тя остава вътре в тях. Нали знаеш приказката за мечката и лошата дума? Раната минава, но думата остава!
Мога да съм мил, мога и да съм груб, но не мога да се правя на някакъв друг. И най-мразя такива дето лижат задници. Може да съм правил комплименти, но в момента, когато усетя, че този до мен отива към другата страна на нещата.. то, той отнася доста изречения.
Мястото за почивка не е на лекции. Мястото за смях не е на лекции. Тази лекция макар и да беше глупост (не всичко) аз отидох да науча евентуално нещо ново. Повечето неща ги знаех и затова ми шареха очите. Когато нещо е изцяло ново за мен.. се съсредоточавам максимално. Тогава ми беше леко скучно, но не съм се засмял нито един път и не съм нарушил дисциплината. Мястото за лекции не е място за натискания и тънкопишковци. Това не е място за малки пикли, които търсят малкия господин на някой пич.
Никога не ме е било грижа за това какво казват за мен. Такива в моето обкръжение ги минаваме, като бърз влак - малка гара. Аз затова съм си подбрал хората до мен, да са като МЕН.
Мадамата е отишла явно с целта да чуе нещо, но се отплесва. Значи мадамата няма място там.
Този довод ми беше достатъчен, защото прекалено много съм пострадал от хора, които се вслушват в други хора и които се мъчат да са като тях.
Постоянно се стреми да станеш по-силен духом и да не се влияеш от чуждите думи и не бягай от това, в което се си превърнал.
"Привествай твоето аз. Доразвий го. И никога не ще загубиш поглед върху истински важното."
Последно редактирано от Irti : 03-16-2012 на 11:07