в собствената си кожа....в държава, в която живея. И всичко това заради една лицемерка. Чувствам се следена.
Какво ще направите, ако ваша "приятелка" с която сте пораснали заедно, постоянно известява ваш голям враг-момче за всичко, което става с вас, снимки, информация,местоположение. ..абе всичко?!
Историята е следната. Бяхме деца, посещавахме интернет зали за да чатим с батковци... само че аз лъгах за годините и външния си вид, и тогава тя ми даде идеята да пращам чужди снимки. Послушах я, но това продължи твърде дълго.Години наред! Въпросното момче разбра, защото тя му е казала коя съм всъщност и така нататъка, но той има мои снимки, които тя му е пращала. Въпросното момиче, постоянно ме обиждаше колко съм била комплексирана и колко съм била зле да пращам чужди снимки...тогава наистина бях комплексирана дебелана. Тя също пращаше чужди снимки, но пращаше и свои...и и правеше кеф да ме обижда. Последно се чухме мин. година, покани ме да излезем, но аз категорично отказах. Мразя я. Мразя я още повече след като разбрах, че и до ден днешен тя общува с въпросното момче, което лъгах, а той много ме е заплашвал през времето, което общувахме и ме е страх от него, ако трябва да бъда честна... Много се дразня от това, че тя го известява постоянно за всичко, което знае за мен. Подигравали са ми се през цялото време. Аз съм си виновна, така е, но на нея никога няма да и го простя това. Големи хора сме вече, а аз се чувствам като в затвор. Чувствам се много виновна, че съм пращала години наред снимки, които не са мои и че предадох себе си. Дори сега да имам самочувствие, тя и той винаги ще ми напомнят коя съм била, защото им прави кеф да ми се подиграват.
Какво да правя? Не искам да имам нищо общо с нея нито с него. Искам да ме забравят, не искам да знаят нищо за мен. Толкова съм обидена и отвратена от постъпката й. Между другото това момче доста ме е заплашвал, че ме следи, и че щял да направи сайт за мен...и някакви такива. Това е нещо, което очаквам от него, защото той е много по следенето, изживява се като таен агент тоя боклук майчин. Не мога да живея спокойно. Сигурно ви звуча като някое хлапе, но Ви моля да се поставите на мое място поне за малко. Дайте ми някакви съвети. Как да се държа с тях, ако ги видя? Ако от мен зависи, аз не ги отразявам, но момчето е много нахално...страх ме е, че ще ми направи нещо. Освен това е и турчин, а аз никак не ги харесвам. Между другото тая лицемерка последния път като ми се обади ми каза, че трябвало да се видим с нея и с още едно момче, което е поканила, но не каза кой е. Подозирам, че е той. Как е възможно да е толкова подла? Боже, толкова я мразя...искам да я удуша!
Последно редактирано от hatedgirl : 03-15-2012 на 20:16