- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Две неща, който ме подразниха
Първо:
http://www.teenproblem.net/a/1-lubov...da-mu-otkazha/
Кви са тея сатанистки теми в форум с преобладаващо присъствие?
Тогава пуснете тема: "Как да си осигуриш всяка кучка"
Второ:
Реклама на Durex В teen сайт? Seems legit.
Тази реклама обаче би паснала перфектно на раздела за младите майки![]()
Това за младите майки![]()
![]()
![]()
ПП Опс, сори че показах някакво одобрение към теб. Извинявай, за пореден път!![]()
Никва идея си нямам, даде ми я един негър от бившия клас
Не разбрах какъв точно ти е проблема с рекламата на Durex?
Че е в сайт за 13-19 годишни и мигар да насърчава един вид предпазните средства, насърчава и ебането.
Каква реклама на Durex?
И по-добре да насърчава ъъ правенето на любоВ С предпазни средства, отколкото да гледаме реклами на Шурчек примерно. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Прав е Уакс. Но това е задколисна политика, която цели изпростяване на масите. Тя е навсякъде. Демек: "правете секс, пък ученето не е готино"
Ок, нека да закриваме очите и ушите на всеки тийнейджър когато се спомене контрацепция, за да не вземе да реши да прави секс... типично средновековно мислене.
След като значителен брой 15+ годишни така или иначе правят секс е съвсем нормално да знаят какви опции за предпазване имат.
E тя се появява от време на време редом с една реклама на фанта.
Ем виж така е за шурчека, ама това ще е и по-голям фейл, макар и само женската част да се засегне.
Аз лично не смятам, че е подходяща, гледайки кибиците в главните форуми.
П.П. - И ти си имаш думичка-табу, а :>
А и преди около 2 месеца имаше долу линк към някакъв от другите сайтове на инвестор, на който стоеше едно чудовище по цици, което се прави на манекенка.
Да, преди години са правили секс пак на 15, защото тогава им е бил уредения брак.
И какви трябва да са ценностите? Какъв проблем имате като цяло с това да се прави секс, ако се прави между хора, които знаят какво правят и го искат наистина?
Както и да е, въпросът дали трябва или не трябва да се прави секс на ранна възраст няма връзка в случая. Тийнейджърите ще правят секс така или иначе, защото просто им се прави. Не искате младеж, която прави секс и е невежа относно това какви опасности има и как трябва да се предпази от тях.
За това би трябвало и да им се обяснява в училище, защото не се знае от кого може да научат за това.
Давам пример с един педофил от плевенсто май беше, дето беше обучил внучка си, че да я барат чичковци долу е нормално.
Пък и "ако се прави между хора, които знаят какво правят и го искат наистина" не ми се струва подходящо.
Кажи ми колко процента от кибиците в главните форуми са такива? Под 20%
Абе вие сте аборигени бе... не трябвало да се говори за контрацепция.. нали има толкова, и медийни, и училищни кампании точно за това.. за предпазването от полово предавани болести, както и против наркотиците.. и то точно с цел тийнейджърите, за които това е толкова популярна тема, да са наясно.
Иначе на 30 годишен ли ще му рекламираш презерватив?
^ Точно тук е проблемът. 15 годишните освен за кеф не го правят за нищо друго. А сексът е нещо много повече от кеф- той е духовна игра между хората, духовно събиране, колкото и тъпо да звучи обяснено такаЛично съдейки по себе си, рекламите на презервативи и т.н. ми действаха по-скоро като: "ех, ще порастна, ще си слагам това на к*ра и ще е*а наред", а не "това ще ми помага да не забременя ку*вата Стойка и ще ме предпази от СПИН"
Идеята на този форум е именно да подпомогне тийнейджърите в терзанията им в живота, включително да ги подготви за това да правят секс. И би се получавало перфектно, ако нямаше други тийнейджъри, които повтаряха заучени клишета, опитвайки се да изглеждат много вещи. Но все пак тук по-младите се учат от по-старите. Има определени пречки, но като цяло се получава.
А посланието на реклама на презервативи е не "ебете се" а "ползвайте презервативи". Което е напълно правилно.
Светле, много си малък още да се дразниш!![]()
Ти пак си си мислил в бъдеще.
Има доста тъпаци на по 12-13, който си казват "Купувам си такова, слагам го, ставам ебач и съответно готин".