Значиии...
Аз ако трябва да избирам, на пръв поглед отпада Nokia 5230 защото няма Wi-Fi и много ще ме дразни. Nokia 5530 го има гаджето ми и една приятелка - и на двамата дава фира софтуера. Единия му е пълен блокаж тъчскрийна, на втория при разговор отсрещната страна не чува нищо...И такъв не бих си взела. За Nokia C3 ми се вижда малък дисплея и ще го отбягвам, пък и е грозен Остава LG и Xperia-та. В момента съм със SE X8 и вече му знам минусите - камерата е боза. Иначе останалото го бива. За LG-то не мога да изкажа компетентно мнение за камерата, защото не съм запозната.
Надявам се да съм смалила избора ти до 2 телефона. И на двата е в плюс това че са с Андроид, защото Симбияна е отвратителен.
Успех с избора
Честно казано и аз се двоумя между XPERIA i OPTIMUS. Чувала съм че нокиата е качествен но доста хора ми казаха че времето им минава /заради SUMBIAN/ И сонито и оптимуса много ми харесват . Сони е по малък но пък има по добро меню, Оптимус пък е по голям но менюто му е някак простовато и са ми казвали че на LG тъча не става. Моля ако някои има XPERIA или OPTIMUS. Да даде още малко инфо за тях