.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: Мнение

Мнение

Двоумя ся между няколко телефона
    1. LG Optimus GT540
    2. SE X8
    3.nokia 5230
    4.Nokia C3
    5. nokia 5530 <определено ще бъде този само ако някой може да ми каже реална цена>
    Ако 5530 е много скъп според вас кой е по добър, не като външност а като характеристика. Знам че не са много добри но за нашите ми дадоха лимит само за толкова :S Ако може и кажете ако знаете цената на нокиа N95 8 GB
    Последно редактирано от micky1 : 03-15-2012 на 21:07

Голям фен Аватара на naksdy
    Значиии...
    Аз ако трябва да избирам, на пръв поглед отпада Nokia 5230 защото няма Wi-Fi и много ще ме дразни. Nokia 5530 го има гаджето ми и една приятелка - и на двамата дава фира софтуера. Единия му е пълен блокаж тъчскрийна, на втория при разговор отсрещната страна не чува нищо...И такъв не бих си взела. За Nokia C3 ми се вижда малък дисплея и ще го отбягвам, пък и е грозен Остава LG и Xperia-та. В момента съм със SE X8 и вече му знам минусите - камерата е боза. Иначе останалото го бива. За LG-то не мога да изкажа компетентно мнение за камерата, защото не съм запозната.
    Надявам се да съм смалила избора ти до 2 телефона. И на двата е в плюс това че са с Андроид, защото Симбияна е отвратителен.
    Успех с избора
    Женско съм! Пикая клекнала...

Честно казано и аз се двоумя между XPERIA i OPTIMUS. Чувала съм че нокиата е качествен но доста хора ми казаха че времето им минава /заради SUMBIAN/ И сонито и оптимуса много ми харесват . Сони е по малък но пък има по добро меню, Оптимус пък е по голям но менюто му е някак простовато и са ми казвали че на LG тъча не става. Моля ако някои има XPERIA или OPTIMUS. Да даде още малко инфо за тях

Моля ако знаете ми кажете и цената в момента на Nokia c6

Бягай от тая Нокиа! Специално при С6 ако имаш повече снимки забива и заприличва на едновремешните Сименси...

Цитирай Първоначално написано от naksdy Виж мнението
    Бягай от тая Нокиа! Специално при С6 ако имаш повече снимки забива и заприличва на едновремешните Сименси...
    не съм го разглеждала но и цената е доста висока така че няма да е той. Сега видях един black berry
    8520 но ми се струва че не става за нищо. А аз прочетох че имаш xperia x8, виждала ли си тази xperia Sony Ericsson TXT Pro по магазините и ако си я разглеждала как ти се струва

Братовчедката има SE X8 и честно казано не съм очарована.То е една тухла, то е чудо.. И менюто изобщо не ми хареса.Моят телефон е Нокиа 5530, но това че софтуера дава фира си е вярно - на 2 години взе да ми прави разни глупости и да забива, ама трае се де.Сега ако ме приемат в гимназията ще ги моля нашите за нов, но не съм решила какъв.Успех с избора и дано да те слуша новото телефонче!

За Sony Ericsson TXT Pro - изглежда симпатичен, в началото ме грабна заради клавиатурата, но после като прочетох че няма операционна система и
    Иначе SE X8 не е толкова "тухла". В началото и аз бях объркана,ама все пак преминахвах от Симбиан на Андроид. Само камерата му е минус.
    За Нокиите няма кво да коментирам, вече исказах мнение

Благодаря за мнението и аз се отказах от нокиа. А за Сони ериксон про и на мен ми хареса но това с операционната система ме притеснява. Остана ми Xperia i http://elitmobil.bg/sites/default/fi...white_yx69.jpg и като отида в офиса надявам се да ми обяснят добре за телефоните, защото до сега black berry не съм виждала като работа и може да не стават и дори може да ми предложат нещо което съм изпуснала http://www.talkandroid.com/wp-conten...pro.jpg?3995d3 а този е просто страхотен но за съжаление май още го няма в българия

Xpreria Mini Pro да я няма в България?!? Ей, не се излагай бе, има я естествено, все пак е модел от миналата година
    За Блекбери не мога нищо да ти кажа, но ако трябва да избираш между тия двата, определено ще си взема Ериксона В офисите ще ти обяснят набързо кой модел какъв е, в главата ще ти стане каша и накрая ще си с някакъв си телефон + кофти за теб договор...

Xpreria Mini Pro да я няма в България?!? Ей, не се излагай бе, има я естествено, все пак е модел от миналата година
    За Блекбери не мога нищо да ти кажа, но ако трябва да избираш между тия двата, определено ще си взема Ериксона В офисите ще ти обяснят набързо кой модел какъв е, в главата ще ти стане каша и накрая ще си с някакъв си телефон + кофти за теб договор...
    Аз уж ще отивам при познат и трябва да ми обясни по добре Значи го имало този телефон защото аз не съм го виждаа до сега , Значи ще бъде тозииии http://www.talkandroid.com/wp-conten...pro.jpg?3995d3 , а случайно ако си го виждала знаеш ли д/г каква му е цената?

Ми в Интернет пише към 400лв горе-долу. Ама уточни кой точно телефон си хареса, че много си приличат:
    Xpreria Mini Pro
    Xperia X10 Mini Pro

Ми в Интернет пише към 400лв горе-долу. Ама уточни кой точно телефон си хареса, че много си приличат:
    Xpreria Mini Pro
    Xperia X10 Mini Pro
    Първият мини про . Той е по голям от X10 и ми се вижда по добър

Ами разгледай там и избери. После задължително да пишеш какво си взе

Направо си останах разочарована Как може да нямат изобщо SE Xperia mini pro А е толкова хубав и сега си взех X8 . Само искам да поитам знаете ли къде се продават капаци за X8 с преливащ цвят защото телефона е чисто бял
    Последно редактирано от micky1 : 03-19-2012 на 11:36

О-о-о честито, взе си 100% като моя В кутията нямаш ли 2 резервни задни капака, които да преливат? Едното ми е към светло синьо, а другото към розово май

Мега фен Аватара на SurfSky
    Аз съм със SE xperia mini pro

О-о-о честито, взе си 100% като моя В кутията нямаш ли 2 резервни задни капака, които да преливат? Едното ми е към светло синьо, а другото към розово май
    Ооо ти си касметлиика значи .. а аз имам само един капак допълнителен и той е с логото на левскиии .. много тъпо , сега ще търся някъде из нет да си намеря такива цветни за по нататък иначе телефона е много добър и звука и картината и тъчскриина

От къде си го взе, аз питах в мтел но ми казаха че го нямат изобщо

Цитирай Първоначално написано от micky1 Виж мнението
    Ооо ти си касметлиика значи .. а аз имам само един капак допълнителен и той е с логото на левскиии ..
    Дали са ти в момента лимитираната версия на Х8 - Левски
    Питай някой приятел (който има същия телефон) дали не може да му вземеш задния капак, че ги дават по 2 по принцип. Ако не му трябва си готова. Няма какво да купуваш нов панел че китайските боклуци са навсякъде и не се знае какъв ще вземеш. Впрочем от любопитство питам - проскърца ли ти вече задния капак

Дали са ти в момента лимитираната версия на Х8 - Левски
    Питай някой приятел (който има същия телефон) дали не може да му вземеш задния капак, че ги дават по 2 по принцип. Ако не му трябва си готова. Няма какво да купуваш нов панел че китайските боклуци са навсякъде и не се знае какъв ще вземеш. Впрочем от любопитство питам - проскърца ли ти вече задния капак
    за съжаление нямам такъв познат как пък можах да си го зема точно с лиминираната серия а какъв срам брах като ми званна на улицата .. Саааамооо левскии шампион .. в какъв смисъл да ми е поскарцал задния капак ?

Цитирай Първоначално написано от micky1 Виж мнението
    ....а какъв срам брах като ми званна на улицата .. Саааамооо левскии шампион ..

Иначе на всяка X8 и проскърцва леко задния капак след време. На мен даже ми е забавно и нарочно си скърцам Това се получава след няколко отваряния на телефона. Даже хората акъли дават кво да се натъпче под капака --> Цък

засега не ми скърца, даже доста трудничко го овторих първия път, имах чувството че ще го счупя, но ще се старая да не го отварям толкова често Но иначе си ми харесва много телефона, пък ако скърцаа .. ще следя съветите в този сайт но според мен това със силикона не е много добра идея, няма ли възможност да ми се залепи телефона?

А за скърцането да не би да искаш да кажеш в долния край , сега го забелязах леко ми скарцаааа

Няма кво да го лепиш и да го мармаладиш телефона, той е чаровен с тва скърцане. Иначе точно за долния край говорех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си