Nokia си отиват със скапания им Symbian като даже искат да мигрират към Windows... ще повърна. Взимай андроид и това е.. SE определено![]()
Който има Xperia x8 ще ми каже ли какъв браузър ползва. Гледах дин клип и казаха 4е най добър е Opera mini 5 .. Ако влизам през нея ще ми взема ли пари, защото аз имам 100 мб нет ?
Ъммм, що просто не ползваш вградения браузър?!? Той е готин + това няма да го товариш телефона с излишни приложения, защото паметта за тях и за игрите е малко (не влиза в картата памет). Също така не зависи от браузъра дали ще ти взима пари, ами към мрежата, в която си се вързала. Ползвай Wi-Fi, защото ако се пуснеш на нета на мобилния оператор точно на 10 зареждания на страници и вече ще вземе да ти дърпа от сметката...
Женско съм! Пикая клекнала...
Искам също да те попитам как излизаш от браузъра. На стария ми телефон с андроид си имаше като натисна ОПЦИИ и там има бутон изход и си излиза а тук няма такованещо и просто натискам средното копче да ми даде главен екран. Преди това си се отписвам от facebook но просто имам ччувството че по този начин браузъра ми още работи и неискам накрая да имам огромна сметка![]()
Ако толкова те е страх да не натрупаш сметка има 2 варианта:
1.Забраняваш си мобилния интернет и въобще не го ползваш.
2.Теглиш си от Андроид маркета някакъв Task manager и следиш включените приложения.
Ако пък разбираш повече телефоните, влез в настройки --> приложения --> стартирани услуги и спри браузъра. Но недей всичко наред, че някои неща трябват за тела да си бачка и най-много да ти се наложи някой рестарт![]()
За първото което ми каза да си спра мобилния интернет май се сетих от къдеКогато си купих телефона продавача ми каза на другия ден да вляза в настройки > безжични мрежи > мобилни мрейи > и там да маркирам трафик данни .. може би е искал да ми каже че от там се пуска
![]()
Точно от трафика на данни се пуска. Ако нямаш достъп до Wifi може поне скайпа да си пускаш със тия 100МБ,но избягвай да зареждаш страниците. И ако влизаш във фейса, използвай само вграденото приложение!
Впрочем с коя версия на Андроид са ти го дали (от чисто любопитство питам)?
Настройки - За телефона - Версия на фърмуера![]()
2.1-update1 . Това значи ли че съм с андроид 2.1 , защото аз не съм много в час с тези неща![]()
значи фейсбук мога да го ползвам от онази иконка която ми е в менюто и е безплатно нали ? Ако си го ползвала и ако се сещаш сега ми изписва като вляза там I agree и I dont agree и ако го ползваш ти кое натисна ? Иначе аз нет не ползвам за нищо друго освен от време на време като не съм в града да си проверявам facebook така че ако става през тази икона хич браузър не ми трябва
И също ако знаеш без включен трафик на данни този facebook може ли да работи или трябва тогава да го пускам?
Последно редактирано от micky1 : 03-24-2012 на 19:45
Дам,точно с андроид 2.1 сиАко си спряла трафика на данни, въобще няма да те пусне във Фейсбук, дава грешки. Ако си включила Wifi няма да ти взима пари,ако е от мобилния нет - да. Така че махай трафика на данни и го включвай само в спешни случаи. Иначе се съгласи за това, което те пита фейса, това са общите условия. Ако искаш да влезеш в Андроид маркета, пък ще трябва да имаш поща на gmail, иначе и там няма да те пусне, а там са игрите и приложенията
![]()
за маркета ползвах стария си мейл. А за андроида си мислих че е 1.9 защото в нет така пишешезасега сичко му е супер на телефона само лошото е че е с 600mghz, но пък аз не ползвам толкова много програми че да го затормозявам толкова много
![]()
Андроид 1.9 няма, има 1.6 и 2.1
И какво му е лошото процесора да му е 600MHz, никъде не е казано че трябва да го затормозяваш на 100%.
Ама на какъв чат я обърнахме тая тема значи![]()
Извинявай че пак те питам но влязох в facebook на телефона и сега незнам от къде да се отпиша защото брат ми ми разглежда често телефона и не искам да ми чете съобщениятазнаеш ли от къде да се отпиша не виждам такава опцияя ;
![]()
Елементарно е - копчето в ляво (дето отгоре е с 4 квадратчета) и Logout![]()