От доста време иамм проблеми с кисти и на двата яйчника, като ми предписаха дуфастон от който получих всички възможни нежелание реакции и след няколко месеца употреба спрях да го пия с надеждата, че кистите няма да се появят пак (водеше се,че дуфастона трябва да е махнал кистите и да ми е нормализирал цикъла). За известно време всичко беше наред, но миналия месец имах много слабо течение и почти половината дни от нормалната ми менструация, а преди 2 дни прокървях и помислих,че ми е подранило, но си беше този един ден и сега нищо.. Въпросът ми е някой друг имал ли е проблем с кистите и подобни нередовни и от нищо и никъде прокървявания.. През тези два месеца съм правила секс, веднъж без предпазни средства и въпреки, че не е свършил в мен си ме човърка отвътре, защото не мога да пресметна и кога съм в овулация и кога не с нередовния цикъл.. Питам ви само за мнение, да споделите ако сте имали подобни 'преживявания' и тн.. Не очаквам компетентни медицински мнения, но просто ми писна всеки месец да ходя на гинеколог...