.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз редовно си правя пълни изследвания - всичко. Всичко ми е в нормата. Даже електрокардиограма, тва психолозите ми го искаха. Първия път като ходих на лекар, тва беше преди година като почнаха тия шантави неща с менструацията, исках час за гинеколог, той ме прати на психо, щото реши, че съм анорексичка. Направо се изсмях тогава, слаба съм, ама чак анорексично слаба, не съм, бахти.

kalpazanka, очаквах мнението ти с нетърпение
    Аз такива въпроси не съм задавала, защото не бях информирана за нищо. Като почнаха да ме размотават, реших сама да седна да почета в Интернет. Изчетох всичко от ЧПВ до папаниколау, ваксините за рак на шийката на матката, форуми.. Гинеколога в България, понеже нямах време там за биопсия, каза да покажа резултатите на някой тук и направи една рисунка на.. вътрешностите ми ;д с някви пояснения латински, дето едва се разбират. Тук питах кво означават, ама абсолютно нищо не ми казаха, все едно не съм питала. От едно място ме пращаха на друго, после пак обратно. Цитонамазка не искаха да ми правят, щото се правила на жени над 25. Матката се изменяла и един вид се "самолекувала" и било нормално да настъпват разни аномалии, които с времето изчезват и всичко се нормализирало, ама не мога да чакам и да се надявам на някви такива чудеса. Когато ходих последно, като се развиках, бях чела преди тва, че може да се направи цитонамазка и над 18 годишните, ако има някакъв проблем и им го сервирах бясна. Тогава се сетиха да ми кажат да лягам и да отварям краката..

Днес ми се обадиха, че резултатите ми са готови и трябва да чакам до 11 април... мисля да се обадя да питам дали няма по-рано час. Ще пиша тогава, да ви кажа кво са ми казали и ще се радвам ако ми дадеш някой друг съвет, kalpazanka.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Изследване за наличие на ЧПВ правила ли си? PCR/полимеразно-верижна реакция/ за типизация правила ли си?
    Принципно има становище, че редовните цитонамазки подпомагат очистването, подтиквайки имунната система да се бори с процеса там, което има за цел повишаване на лигавичния имунитет, но пък сефте чувам, че не се прави цитонамазка под 25 години...
    В България ли прави цитонамазка? А все още ли си в страната?
    Ако можеш, щракни с фотоапарат обясненията на латиница, които са ти нарисували и ми ги прати, за да се опитам да ги разчета и да ти ги обясня /евентуално/ на достъпен език.
    Относно другите съвети, питай конкретно, че ако почна да те плаша с контрацептиви и странични реакции, изпитани лично на мой гръб... ще те откажа от ходенето по гинеколози и ще ходим директно на ин витро.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си