Отдавна не съм писал тема,ако трябва да съм честен 5-години и тогава темата ми нямаше нищо общо с любовта.Тази я пиша за да видя мненията на пишещите тук,а и се надявам в дългата история на раздела и на форума да няма подобна тема.
Става на въпрос затова дали сте променили мисленето си и въэприятието си за себе си и за хората около вас след първата ви връзка с човек от срещуположният пол пък и не само от срещуположният.
Иска ми се в отговорите да се наблегне в няколко аспекта:
1 Промени ли се нещо в мисленето ви що се касае до външният вид на вашият обект на харесване,тоест започнахте да харесвате друг вид момчета респективно момичета или продължихте да сте привлечени от това което ви е впечатлило и сте търсели в човека от първата ви връзка.
2.Промени ли се нещо във възприятието ви за полвинакта до вас що се отнася до характера,поведението му спрямо вас и в обществото и най-общо казано за всичко под повърността на външността на човека от другият пол.
3.Промени ли се нощ глобално в държанието ви към хората около вас приятели,близки,а и всички останали не толкова скъпи хора.
Аз също ще дам отговор,но не искам да става дълъг първият пост,затова малко понататък в темата.