Искам нещо по-дълготрайно и сериозно, но какъв трябва да е подходът ми?
Значи, от няколко дни идва към 4 сутринта, мушва се в леглото ми и почва да се гушка и да ме мачка. Аз се събуждам, започвам да го галя, да го намествам и да го притискам до себе си. И знаете ли той какво прави? Скача от леглото и бяга! После започва да си играе с някакви конци. (Явно са му по-интересни от мен. )
Искам да се виждаме и по нормално време. Искам да ми има доверие. Искам да мога да го гушкам винаги, както и той мен. Но как? Нали знаете какви са егоцентрични, независими и инатливи? Как се подхожда към такова пухче?
Толкова сладко външно, но толкова студено от вътре. Чудя се дали въобще има някаква капка уважение и/или обич към мен от негова страна...Защото аз съм готова да си дам животът за него. А то не ми дава да го гушкам дори!
В мен ли е проблемът? Как да подходя?
А, така и така се обръщам към вас,ще ви питам как да превъзпитам едно друго сладурче? Има горе-долу същият нрав, обаче е още по-див и агресивен, много са го наранявали в предишни връзки. Обаче ми писна да спи в гардероба и към 5-6 сутринта да изскача - все едно пада някаква шибна бомба.
Той дори не ми дава да го гушкам. Въобще много малко сме комуникирали...Като тръгна към него се плаши.
Тук вече няма някаква емоционална връзка и си нямам и на идея какво да правя.
Искам да съм в добри отношения с тях и другите, да си имаме доверие и взаимоотношенията ни да са удобни и удовлетворяващи и за мен, но как?