- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само аз ли се чувствам така ?!
Здравейте.Искам да попитам всички момичета, които си имат приятели дали им правят свирки ?! (може и тъп да ви звучи въпроса ми ..
) Защото всички мои приятелки правят, а аз не искам .. Някак си кофти се чувствам.
Приятеля ми няма нищо против .. казва ми "Знам, че не си по тези работи ..", но се пак знам, че му се иска, ама какво да направя като нямам желание
![]()
Иска и да ме лижи, но и това не му давам, защото ще се чувствам още по кофти ..
Ако имате някакви идеи как да пренебрегна това чувство ..
![]()
Ми не, че ме е гнус ами .. не знам и аз .. просто при мисълта за свирка и се отвращавам ..Първоначално написано от BuBzzz
![]()
ПП: Има си лична хигиена момчето, да не си помислите, че е заради това ..![]()
Мхм може .. ама да си призная на няколко пъти съм имала желание да му го лапнаПървоначално написано от BuBzzz
, но не съм се престрашавала .. Главно, защото не съм го правила до сега и да не стане някой излагация ..
![]()
![]()
![]()
Може пък и това да е .. знам ли ..Първоначално написано от leadyflame
![]()
Аз лично правя на приятелят ми и даже го правя с кеф ( просто защото го обичам безкрайно много ). Не малко са случаите когато ми е такъв кеф да го виждам как се гърчи от удоволствие и издава възбуждащи за мен стонове, че не ми се иска да спирам изобщо. Странно е, че в началото се погнусявах, и дори ми се гадеше, от вкуса на предеякулационната течност, с след около две седмици даже започна да ми харесваНе знам как стана тоя номер, ама и двамата сме много доволни от тоя факт ( особенно той
). Със спермата същата история.
Голямо лирическо отклонение направих ама нищо, здраве да е![]()
И аз преди сегашният ми приятел не бях правила на друг и бях със същите притеснения като теб сега:Първоначално написано от stefinkaa7
Дали няма да се погнуся.
Дали ще се справя добре.
Дали ще му хареса.
И тн. и тн.
Престраши се и пробвай е моят съветНищо не губиш, най-много да спечелиш.
Мии .. може да пробвам като ми дойде пак желанието (което едва ли ще е скороПървоначално написано от DragonLady
)
Когато дойде тогава
Но на сила не го прави, не пожелаеш ли сама, само допълнително ще се отвратиш от правенето на свирки.
Аз обожавам да му правя свирки. XD
Много е възбуждащо. :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
+++++ ето някой от моята породаПървоначално написано от SisiStrange
![]()
Ехх, и аз да бях като вас ..Първоначално написано от DragonLady
![]()
Ако момчето е с добра хигиена, няма да ти е гнусно.Първоначално написано от stefinkaa7
Престраши се един път и ще видиш, че няма нищо страшно.
Само като му видиш физиономията и като започне да пъшка от кеф, ще забравиш всякакво притеснение.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Това, че доставям удоволствие на човека, който обичам магистралка ли ме прави???Първоначално написано от Gr0zDan0v
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от leadyflame
Превари ме,тамън щях да го напиша.
Сетих се и за нещо друго .. Той ми е първия и го правим от близо 3 месеца (ходим от 7). Дали това може да окаже влияние, че така се чувствам ..![]()
Напълно възможно еПървоначално написано от stefinkaa7
Според мен просто все още се чувстваш не опитна и несигурна в себе си в сексуално отношение, и това ( от части ) е което те спира да опиташ.
на колко години сте? и от колко време сте заедно ?
питам,защото може просто още така да мислиш... т.е. след няколко години да не мислиш така.. или просто да не си сиг. дали искаш да го правиш...а това от колко време сте заедно.. може би ти трябва повече привързаност или и аз не знам![]()