.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Banned Супер фен
    А 'кфа файда' има в това да си правиш фейсбук? Т'ва е интернационален импулс, няма как да не качваш снимки.

Мега фен Аватара на Chacho
    БожиятАгнец (бившата ЛамбОфГод, ако не се лъжа), имаш едно кило чернилка да си преглътнеш, иначе само ще ти вреди. Реализмът и цинизмът са различни от черногледството. Направи ми впечатление по повечето ти коментари.

Фейсбук си е Фейсбук. Или само такива хора гледаш, или само това имаш нужда да коментираш. Достатъчно сме хората, които го ползваме, за да се свържем с някого и да влезем в час със случващото се с роднини и близки, щото нямаме възможност да въртим телефони. Дори и за запознанства, пак няма нищо лошо. Тва, че гледаш простотия и комплекси е нещо съвсем отделно от другите неща. Не се подвеждай по безмисленото говорене против електронните социални мрежи - те са една трибуна за онова, което съществува отдавна преди тях.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на djipsito
    Мда, пък и тва, че кифлите от Импулс се преместиха във Фейсбук, не значи, че навсякъде по света е така.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Ние момичетата сме малко по - така.
    Аз не, че държа да ги качва, просто ми е приятно да знам,
    че в профила си има наши снимки.
    Както и да е, фейсбук нямам отдавна, така че....
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Съгласна съм с valdesbg.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    За мен би било безсмислено да качвам такива снимки и не виждам причина тя да ти прави проблем заради това. А и имате 1-2 качени, което си е достатъчно да се знае, че ходите, ако за нея е толкова важно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си