- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Относно снимките с любимия човек [fb]
А 'кфа файда' има в това да си правиш фейсбук? Т'ва е интернационален импулс, няма как да не качваш снимки.
БожиятАгнец (бившата ЛамбОфГод, ако не се лъжа), имаш едно кило чернилка да си преглътнеш, иначе само ще ти вреди. Реализмът и цинизмът са различни от черногледството. Направи ми впечатление по повечето ти коментари.
Фейсбук си е Фейсбук. Или само такива хора гледаш, или само това имаш нужда да коментираш. Достатъчно сме хората, които го ползваме, за да се свържем с някого и да влезем в час със случващото се с роднини и близки, щото нямаме възможност да въртим телефони. Дори и за запознанства, пак няма нищо лошо. Тва, че гледаш простотия и комплекси е нещо съвсем отделно от другите неща. Не се подвеждай по безмисленото говорене против електронните социални мрежи - те са една трибуна за онова, което съществува отдавна преди тях.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мда, пък и тва, че кифлите от Импулс се преместиха във Фейсбук, не значи, че навсякъде по света е така.
Първоначално написано от antifashionshit
Ние момичетата сме малко по - така.
Аз не, че държа да ги качва, просто ми е приятно да знам,
че в профила си има наши снимки.
Както и да е, фейсбук нямам отдавна, така че....
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
За мен би било безсмислено да качвам такива снимки и не виждам причина тя да ти прави проблем заради това. А и имате 1-2 качени, което си е достатъчно да се знае, че ходите, ако за нея е толкова важно..