Малко е странно от точно определени хора да се "криеш". Голям праз, че ще видят, че си обвързан, завързан или с цигара в ръка. Аз съм си засилила супер много защитата на профила и не приемам тоя и оня, дори да го знам кой е. Преди го правех, сега вече не. Даже мисля още повече да ги разчистя. Тези неща фейсбук не може да ви ги наложи. Избора си е ваш, като приемате някой, споделяте инфо и с него. Като не ви харесва, не мисля, че ви е нужен тоя фейсбук.

Братовчед ми и още някои други мои познати и приятели нямат фейсбук и нито са изостанали с информация, нито нищо.
Колкото до "любовните снимки", при положение, че имате 1 2 качени снимки заедно, не виждам къв й е проблема на тва момиче, ама явно е от маниачките.

Крайностите никога не са хубаво нещо. Аз съм виждала профила на едно момче, което имаше една камара албуми, 100 снимки само пред колата си в най-различни смешни пози, гол пред огледалото и т.н.. На всяка снимка е абсолютно сам и никога нямаше да предположа, че има 5 годишна връзка, ако не ми бяха казали...

По повод споделянията http://kompleksarka.blogspot.com.es/...g-post_26.html - тва като го прочетох ме изпълни.
Най-вече "Вижте я! Като Сашка Васева споделя всичко лично и интимно, но като някой я попита, се надува. Щом си тръгнала да публикуваш личния си живот чрез статуси, значи дължиш обяснение на обществото!" Малко крайно, ама има доза истина.