- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване на триъгълника
Здравейте, искам да ви попитам как според вас е най-добрият начин за обезкосмяване на триъгълника за 1 път. До сега съм си махала само под мишниците и на краката с епилатор, но за долу много ме е страх, че ще боли да кажем с кола маска (защото повечето момичета ми казват, че с колата е най-добре). Чудя се дали няма да е по-добре 1я път с депилиращ крем и после с кола маска, понеже когато за 1 път и са ми сравнително не много малко и късички ще боли направоо.... ;х Ще ви бъда много благодарна, ако ми кажете как е най-добре особено за 1я път ! :worried:
Кола маска! Ако сега се направиш с депилатоар или бръсначка, после ще те боли повече.
^ съгласна ! .. а и сега са ти тънички космите.. подстрижи ги малко и дърпай !
Бръсненето там е най-ужасното нещо, което можеш да си причиниш на крехкото си котИнце хахах колкото и да боли кола маската. Т'ва е.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Кола маска, ама при козметик. Сама трудно ще се справиш. Ако за 1ви път ги махнеш с кола маска, после ще са ти по-тънки и по-редки, а от болката там не знам някой да е умрял, така че трай бабо за хубост. И мен ме боли, имам нисък праг на болка, ама търпя - няма и 10 минути са.![]()
Кола маска, казаха ти вече.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
^ +1
Даааа!
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Аз пък си обезкосмявам хексаграмите с бръснач.Защото и кокалчетата на ръцете имат нужда от подстрижка.
![]()
![]()
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
а колко горе долу струва при козметик?
!!! Продавам ръчно изработени бижута !!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=401161
https://picasaweb.google.com/108084175227885091320 (албум)