.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на Chacho
    Има един момент, който опира до мъжа според мен. Ако много си боготвориш гаджето и смяташ свирката за нещо по-мръснишко, няма да те възбужда като ти духа. Не можеш да се отпуснеш на фантазията си, щото имаш задръжки пред момичето си.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на draid
    Вие изкарахте тая свирка че има цели научни трудове написани за нея. Научава се цялата схема след няколко пъти.
    Иначе по темата, просто се отпусни и кажи как да го прави, че да ти доставя по-голямо удоволствие.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    И аз не мисля, че свирките са голяма философия. А и когато мъжът е доста възбуден, не се изисква никак много. Мисля, че единствено ако не се внимава със зъбите може да се окаже неприятно... ;д
    А, да, пропуснах да спомена. Разказвали са ми как една, докато духала, си прокарвала зъбите (със сила) от основата на члена чак до горе, включително и главичката. Найс.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А, да, пропуснах да спомена. Разказвали са ми как една, докато духала, си прокарвала зъбите (със сила) от основата на члена чак до горе, включително и главичката. Найс.
    Ааааааа...и на мен ми стана гадно..за мъж ако го прочете, не знам.

Глупости са тва. Къв и да си, все ще й забиеш шамар.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    И аз не мисля, че свирките са голяма философия. А и когато мъжът е доста възбуден, не се изисква никак много. Мисля, че единствено ако не се внимава със зъбите може да се окаже неприятно... ;д
    Ако свирката е подминаваш и подхождаш към нея като нещо дето трябва да се свърши съм съгласен с теб обаче истината е друга Свирката е изкуство която не трябва да пренебрегваш

Цитирай Първоначално написано от mytoy Виж мнението
    Ако свирката е подминаваш и подхождаш към нея като нещо дето трябва да се свърши съм съгласен с теб обаче истината е друга Свирката е изкуство която не трябва да пренебрегваш
    Даже и в университет се изучава.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Мисълта, че ще ми бъркат в задника и ще получа удоволствие от това, ше ме накара да се застрелям после, чисто и просто. Ако ще да е приятно физически, ще ме увреди психически. Макар че и за първото се съмнявам, колкото и да говорят.

Темата все пак е за свирки. Я кажете, кви са тия некачествени свирки, че ми стана интересно?

Направо ти се чудя как не си се увредил психически и от свирките че има и хора дето свирките ги приемат се едно им бъркаш в задника

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Според мен в момичето е проблема. Още явно не може както трябва. Като разбере как ти харесва на тебе, тогава по-лесно ще свършваш. Просто и покажи как ти харесва точно на тебе.

Цитирай Първоначално написано от mytoy Виж мнението
    Направо ти се чудя как не си се увредил психически и от свирките че има и хора дето свирките ги приемат се едно им бъркаш в задника
    Кой това? Като ми лапне хуя, последното, за което ще си мисля, са некви анални пенетрации. Освен ако не се обърне за задна.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Глупости са тва. Къв и да си, все ще й забиеш шамар.
    Информацията е от 100% достоверен източник.
    Не знам как се е развила историята, но със сигурност си е помислил доста преди да й го подаде пак.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Frisky Виж мнението
    тоя пък ти фред ли си ? :Д
    Неееее, той е Барнииии!!!
    Обожавах този лаф.

По темата: Накарай девойчето да използва езикът си или да се изплези и с горната си устна да си покрие зъбките. И се отпусни. То, всъщност не си споменал дали въобще можеш да свършваш.

den4o7

Не си попадал на некадърна музикантка явно.
    Да го държи все едно е от захар, да е сухо, да забавя темпото точно когато трябва да забърза, да е некоординирана, да не знае къде е най-чувствителното място... варианти за грешки бол.
    Blowjob lvl: 9000

Това ме разби !!! Xa-Xa-Xa-Xa
    Fitness

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си