- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Окосмяванее
На 17 съм и имам проблем със окосмяването по цялото тяло но днес си взех вийт депилатоар си ги махнах на гърбът дали съм направил грешка![]()
Не, просто ги махай на няколко седмици като излезнат отново.Вземи си течна кола маска на Жанкар, по-евтина е /2лв/ и стига за повече време.
недей с депилатор, почти същото е като със самобръсначка.. пробвай с кола маска.. или си ги изруси- няма да се виждат толква, пък и бях чела някъде, че след 6-7 изрусявания те сами си падат
всичко е до ГЕН![]()
Генетично е ,даСпециално за гърба кола-маската ми се струва най-подходящо, ако не изпитваш кой знае какъв срам да отидеш и не си много чувствителен на болка
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
а с какво се изрусяват???
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Или иди на козметик да ти ги махне с кола маска - ще израстат много по-бавно и няма да са толкова остри. Вярно, че ще боли, но ако това е успокоение - след първия път - все по-малко. Не че съм си махала космите на гърба, но съдейки по другите части на тялото...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.