.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Текст върху картинка

Здравейте имам следния проблем имам една картинка която е с досадни букви върху нея които искам да махна без да се разваля картинката ще дам линк към картнинката моля някой да я обработи и да постне в желания от мен вид(без надписите) ето и линк ~~~> http://imageshack.us/photo/my-images...bygiusy96.png/ онова гиуси доло също не го искам благодаря предварително =]

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Може със Paint, шотошоп или някаква друга обработваща картинки/снимки програма. Взимаш пипетката и цапаш

Да.. добре ще я "направиш" с пейнт :д

Цитирай Първоначално написано от CouertneyFan Виж мнението
    Здравейте имам следния проблем имам една картинка която е с досадни букви върху нея които искам да махна без да се разваля картинката ще дам линк към картнинката моля някой да я обработи и да постне в желания от мен вид(без надписите) ето и линк ~~~> http://imageshack.us/photo/my-images...bygiusy96.png/ онова гиуси доло също не го искам благодаря предварително =]
    моля да ми я направите а не да ми казвате как защото знам че с пейнт нищо нестава а не ми се тегли и разучава някоя друга програма заради една картинка!!

Цитирай Първоначално написано от CouertneyFan Виж мнението
    моля да ми я направите а не да ми казвате как защото знам че с пейнт нищо нестава а не ми се тегли и разучава някоя друга програма заради една картинка!!
    Я виж дали така е добре: >> Цък <<

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr Виж мнението
    Я виж дали така е добре: >> Цък <<
    Хах к'ви елементарни неща те карат да правиш не е за вярване , иначе какво стана със сайта ти /дизайна/ ?!?
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Благодаря много на doomkillerr!!

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    Хах к'ви елементарни неща те карат да правиш не е за вярване , иначе какво стана със сайта ти /дизайна/ ?!?
    Все още работя по него, но нещо малко време отделям за това...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си